Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUKOBA

Jose Mourinho se nije ispričao, potjerao je Evu Carneiro s klupe!

Jose Mourinho
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
14.08.2015.
u 18:30

'To ne znači da su zauvijek otpisani. Imam sedmero asistenata, samo četvero može biti kraj mene.'

Jose Mourinho se pred medijima u Londonu pojavio kako bi najavio veliki derbi protiv aktualnih doprvaka Manchester Cityja (16. kolovoza, 17:00), ali pritom nije osjetio potrebu ispričati se za ponašanje tijekom utakmice protiv Swansea Cityja (2:2), kad se žestoko obrušio na fizioterapeutkinju Evu Carneiro. Očekivalo se to od njega sad kad je smiren i kad se pojavila snimka gdje se vidi da jedno drugome govore prostote.

- Jon Fearn i doktorica Carneiro neće sjediti na klupi. To ne znači da su zauvijek otpisani. Imam sedmero asistenata, samo četvero može biti kraj mene. Imamo četvero oružara, samo jedan može biti na klupi. Za neke klupa znači sve. Drugima to nije bitno. Klupa je moja odgovornost - rekao je Mourinho.

Portugalac je poznat po tome da ne priznaje pogrešku, a u ovom slučaju je gadno pogriješio jer Eden Hazard bio je taj koji se na travnjaku pravio da mu nije dobro te je zbog njega pozvan liječnički tim. No Hazard ima vrijedan ugovor i jedan je od glavnih nogometaša Chelseaja, s njime Mourinho ne želi narušiti dobre odnose. Ali barem je on onda morao javno stati uz liječnički tim koji je samo intervenirao na njegovo traženje.

Kako god, očito da atmosfera nije najbolja, u dvije utakmice Chelsea ne zna za pobjedu i sad još ide u goste opasnom protivniku, koji je u prvom kolu kao gost deklasirao WBA 3:0 i najavio novi pohod na titulu u Engleskoj.

>> Pogledajte Mourinhov žestoki napad na fizioterapeutkinju Evu Carneiro!

Komentara 4

ZG
zg223
00:37 15.08.2015.

wow,tak bitna vijest...mislim da bi riknuo da to nisam znao kad u drustvu pocnu komentirati tu sokantnu vijest....hvala v.l.

PV
petar.visak
23:47 14.08.2015.

Nego kaj?!? Zna se tko je glavni na klupi-manager!

JB
jbt...
02:22 15.08.2015.

...e, nek' je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije