Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI I UKUPNO

Još jedna pobjeda Geigera: Ovaj put osvojio je skakaonicu u Titisee Neustadtu

Reuters
23.01.2022.
u 23:57

Sada će se skakači preseliti na posljednju stanicu prije Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, Willingen će ugostiti i skakače i skakačice, a svi će potom iz Njemačke krenuti ravno u Kinu.

Nijemac Karl Geiger ostvario je u nedjelju još jednu pobjedu, četvrtu ove sezone, u Svjetskom kupu u skijaškim skokovima nakon što je bio najbolji na skakaonici u Titisee Neustadtu sa 282,7 bodova, dok je drugo mjesto zauzeo slovenski skakač Anže Lanišek (280,5 bodova).

Na trećem mjestu našao se još jedan Nijemac Markus Eisenbichler (275,3 boda). Japanac Ryoyu Kobayashi (269,9), koji je bio vodeći nakon prve serije, danas je zauzeo četvrto mjesto. Isti poredak na postolju je bio i u subotnjem natjecanju.

Ovom pobjedom Geiger je povećao svoju prednost u ukupnom poretku, on sada ima 1097 bodova, a drugoplasirani Japanac Kobayashi 1036. Slovenac Lanišek je peti sa 641 bodom.

Sada će se skakači preseliti na posljednju stanicu prije Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, Willingen će ugostiti i skakače i skakačice, a svi će potom iz Njemačke krenuti ravno u Kinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije