Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Još jedan sportski uspjeh: Šurbek odveo Hrvatsku na Europsko prvenstvo u Švedsku

storyeditor/2023-05-07/PXL_220514_7779133.jpg
Davor Puklavec/PIXSELL
07.05.2023.
u 18:37

Veseli me što smo kvalitetna ekipa, dao sam šansu svim djevojkama, htio sam vidjeti u kakvom su stanju, pogotovo kada se igraju ekipni mečevi, ali i vidjeti Rakovac, koju dosad nisam imao previše gledati i voditi uživo – istaknuo je izbornik Dragutin Šurbek.

Hrvatske stolnotenisačice su na kvalifikacijama u Osijeku osvojile prvo mjesto u skupini 4, sa sve tri pobjede. Redom su svladale BiH (3:0), Tursku (3:1) i Litvu (3:0). Izabranice Dragutina Šurbeka (Andrea Pavlović, Mateja Jeger Majstorović, Lea Rakovac, Ivana Malobabić i Hana Arapović) odlično su odradile posao, izgubile su tek jedan meč u tri susreta i potvrdile nastup u Švedskoj.

– Odigrali smo kvalitetno i pokazalo se da smo solidna reprezentacija za EP. S druge strane, ove reprezentacije nisu naše kvalitete, tu ponajprije mislim na Litvu i BiH. Turska je došla bez prve igračice, nju smo dobili 3:1, na papiru izgleda lagano, ali moglo se tu zakomplicirati. Veseli me što smo kvalitetna ekipa, dao sam šansu svim djevojkama, htio sam vidjeti u kakvom su stanju, pogotovo kada se igraju ekipni mečevi, ali i vidjeti Rakovac, koju dosad nisam imao previše gledati i voditi uživo – istaknuo je izbornik Dragutin Šurbek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije