Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ČETIRI GODINE

Ježina potpisao za Dinamo; Mamić: Još mora zaslužiti 'jedinicu'

Antonio Ježina
Foto: GNK Dinamo
10.02.2014.
u 15:46

- Ježinu smo dugo gledali, pratili dosta vratara u Hrvatskoj i odlučili smo se kako je upravo Antonio tip vratara koji najbolje može odgovoriti zahtjevima Dinama - rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je posljednjeg dana prijelaznog roka iz Istre doveo vratar Antonija Ježinu. 24-godišnji Ježina s modrima je potpisao ugovor na četiri godine.

Oduševljen sam što sam došao u Dinamo

Antonio Ježina

novi vratar Dinama

- Oduševljen što sam došao u Dinamo i što ću dobiti priliku igrati na ovako visokom nivou te se dalje razvijati. Dinamo je naš najjači klub i naravno da su ovdje najbolji igrači i najjača konkurencija; toga sam svjestan. Isto tako ne bih došao da ne vjerujem u svoje mogućnosti tako da ću na svakom treningu davati sve od sebe kako bi opravdao povjerenje, a na koncu ipak trener odlučuje tko će biti na terenu - rekao je Ježina za službenu stranicu kluba.

Trener i sportski direktor Zoran Mamić naglasio je da borba među vratnicama tek slijedi.

- Ježinu smo dugo gledali, pratili dosta vratara u Hrvatskoj i odlučili smo se kako je upravo Antonio tip vratara koji najbolje može odgovoriti zahtjevima Dinama. Prvi vratar? To ćemo vidjeti, ali svakako da mora zaslužiti "jedinicu"; kao i svaki igrač u našem kadru.

Ježina je rođen u Šibeniku, a iza sebe ima šest sezona u domaćem prvenstvu. Igrao je za Zadar i Istru, u prijateljskoj utakmici protiv Koreje upisao nastup za hrvatsku reprezentaciju.

>> Dinamo doveo novog vratara: Ježina mora izboriti 'jedinicu'

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije