Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedno pojačanje

Dinamo doveo novog vratara: Ježina mora izboriti 'jedinicu'

Antonijo Ježina
Duško Marušić/PIXSELL
09.02.2014.
u 17:48

- Želja postoji i to bi se trebalo realizirati sutra, do kraja prijelaznog roka. Ostaju još liječnički pregled i neke sitnice

Antonio Ježina nova je akvizicija Dinama, u kratko vrijeme to je četvrti maksimirski vratar. Nakon Migliorea, Zelenike i Sandomierskog, stiže vratar Istre. Valjda će s njime biti više sreće nego s prethodnicima.

- Želja postoji i to bi se trebalo realizirati sutra, do kraja prijelaznog roka. Ostaju još liječnički pregled i neke sitnice, ali u načelu, to je to – kazao je sportski direktor i trener Zoran Mamić.

Dolazi li kao prvi vratar ili kao pričuva Sandomierskom.

- To ćemo vidjeti, mora zaslužiti – odgovorio je Zoki.

>>Novi veliki transfer na pomolu: Dinamo čeka deset milijuna eura

Komentara 1

ST
stefj
19:28 09.02.2014.

Kako Poljak brani, Ježini neće biti nikakav problem postati prvi vratar. Jedino je možda problem u očekivanjima - od Sandomierskog se niti ne očekuje da obrani nešto posebno, dok će Ježinu dočekati viši zahtjevi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije