Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGLA PROMJENA

Jesen 'okupala' Hrvatsku, a na Cipru vatrene dočekalo 30 Celzijevih stupnjeva

08.10.2021.
u 07:00

Modrić i društvo već su jučer odradili trening i spremni čekaju utakmicu koja je na rasporedu večeras u 21.45 po lokalnom vremenu.

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je u prijepodnevnim satima iz Zagreba krenula na put prema Cipru. Iz Zračne luke “Franjo Tuđman” naši su otišli u dobrom raspoloženju vjerujući da će se kući vratiti s tri važna boda.

Najviše pozornosti u zračnoj luci privlačio je naš kapetan Luka Modrić, koji će odigrati prvu utakmicu za vatrene nakon Europskog prvenstva. Luka je bio “tražena roba”, navijači su se željeli fotografirati s njim, a on je udovoljio svim zahtjevima.

Izabranici Zlatka Dalića iz Zagreba su otpraćeni kišom, na samo 10-ak Celzijevih stupnjeva, a u Larnaci ih čeka potpuno drukčija situacija. Naime, na Cipru su temperature oko 30 Celzijevih stupnjeva.

Modrić i društvo već su jučer odradili trening i spremni čekaju utakmicu koja je na rasporedu večeras u 21.45 po lokalnom vremenu, odnosno u 20.45 po našem. Odmah nakon završetka susreta naši se vraćaju u Hrvatsku, već iz ponoći kreću prema Osijeku, gdje ih u ponedjeljak čeka novi ispit – utakmica protiv Slovačke.

Šest bodova iz ova dva susreta Hrvatsku bi približilo nastupu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:30 08.10.2021.

Samo da ne bude " teško je bilo igrat po onakvoj sparini " .... idemo utrpat 2 gola i s 3 boda vratit se doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije