Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTVARAN SCENARIJ

Jenson Button i njegova supruga opljačkani kao u filmu

'McLaren Formula One driver Jenson Button of Britain walks in the pit during the second practice session of the Belgian F1 Grand Prix at the Circuit of Spa-Francorchamps August 23, 2013. REUTERS/Franc
'FRANCOIS LENOIR'
07.08.2015.
u 09:15

Ono što će posebno boljeti bračni par jest činjenica da su Jessici ukrali zaručnički prsten vrijedan 2,5 milijuna kuna.

Britanski vozač Formule 1 Jenson Button i njegova supruga Jessica Michibata doživjeli su jako neugodnu i opasnu situaciju - opljačkani su u luksuznoj vili u St. Tropezu i ostali pritom bez tri milijuna kuna!

Sve je bilo poprilično nestvarno jer provalnici su u ventilacijski otvor pustili plin za uspavljivanje i kad su bili sigurni da vozač i njegova supruga više nisu pri svijesti, ušli su u vilu i uzeli sve što su našli.

Ponajviše je riječ o nakitu, a ono što će posebno boljeti bračni par jest činjenica da su Jessici ukrali zaručnički prsten vrijedan 2,5 milijuna kuna.

Policija je kratko izjavila da se radi o profesionalcima koji su danima planirali ovu akciju, a par je zasad odlučio šutjeti, bar dok istraga ne završi.

>> Button: Ništa od postolja ove godine

Komentara 1

Avatar Highkm
Highkm
17:03 07.08.2015.

Banda, banda !! Sve i svuda banda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije