Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko razočaranje

Button: Ništa od postolja ove godine

Jenson Button
Press Association/PIXSELL
09.06.2015.
u 16:50

Moramo napraviti dobar posao ili u suprotnom uopće ne zaslužujemo postolje - rekao je Britanac.

McLaren je pomalo naivno početkom godine najavljivao borbu za pobjede i postolja kako sezona bude odmicala, no čini se da će oba njihova vozača ostati praznih ruku. Honda je napravila nekonkurentnu i nepouzdanu pogonsku jedinicu i čini se da će na preostalim utrkama tražiti soluciju za probleme, te se temeljitije pripremati za iduću sezonu, piše GP1.

Jenson Button i Fernando Alonso su ponovno imali katastrofalan trkaći vikend, a i prvi put vidjeli smo neke frustrirajuće komentare. Britanac je posebno razočaran, no kaže da su bodovi u Monaku veliki korak naprijed.

”Ovo je jedna momčad, a ne McLaren i Honda. McLaren je odlučio surađivati s Hondom i to je tako. Nećemo završiti na postolju ove godine, ali moramo napraviti dobar posao ili u suprotnom uopće ne zaslužujemo postolje”, rekao je Britanac za The Telegraph.

”Svi ponekad budemo frustrirani.”

Button je ove godine osvojio 4 boda, a utrku nije završio dva puta i jednom nije uopće startao. Njegov momčadski kolega, Fernando Alonso, ima daleko goru statistiku – nula bodova i četiri odustajanja u šest utrka.

Sve o formuli čitajte na GP1.

>>Lewis Hamilton osvojio Veliku nagradu Kanade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije