Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaška poslovna liga

Jedinstven spoj poslovnog i sportskog svijeta

Business basketball league
Foto: Privatna arhiva
1/5
11.03.2019.
u 14:01

Business league sastavljena je od košarkaških zaljubljenika – amatera, ali sa sobom nosi natjecateljski duh i predstavlja svojevrsni sraz menadžerskih, poduzetničkih i poslovnih ekipa koje čine natjecatelji jedne tvrtke, kompanije ili poduzetničkoga pothvata

Business basketball league jedinstveni je projekt u jugoistočnoj Europi. Idejni kreator i organizator Business basketball league, je Pere Markić, diplomirani profesor kineziologije koji je istaknuo da je cilj ove lige pružiti poslovnim ljudima sportsku rekreativnu aktivnost.

Ova košarkaška amaterska liga u prvoj je sezoni okupila sudionike iz tvrtki ABB, Atlantic Grupa, Ernst&Young, Inter-net, KPMG, Pevec, PwC Hrvatska, RWE Energija, SportMixta i Visage Technologies.

- U vrijeme užurbanog životnog i poslovnog ritma važno je naći vrijeme za sport i rekreaciju koji imaju pozitivan utjecaj na cjelokupno psihofizičko zdravlje. Kad se uz to spoji i ugodno druženje i pozitivna atmosfera, jasno je da ovakav oblik rekreacije pridonosi i boljim odnosima na poslu, a svi smo svjesni koliko kvalitetni međuljudski odnosi koriste cjelokupnom poslovanju tvrtke – rekao je Markić.

Business league sastavljena je od košarkaških zaljubljenika – amatera, ali sa sobom nosi natjecateljski duh i predstavlja svojevrsni sraz menadžerskih, poduzetničkih i poslovnih ekipa koje čine natjecatelji jedne tvrtke, kompanije ili poduzetničkoga pothvata.

- Jedinstven spoj poslovnog i sportskog svijeta, uz zdravu dozu kompeticije, dobro opisuje ono što želimo pružiti natjecateljima, ali atmosferu ćete najbolje osjetiti ako sjednete na tribine. Zato vas pozivamo na finalnu utakmicu Lige koja će se održati 13. travnja 2019. od 18 sati u Boćarskom domu, Prisavlje 2. Ovaj će događaj biti popraćen i brojnim drugim atraktivnim sadržajima.

Početak nove sezone predviđen je u listopadu 2019. godine - rekao je Markić i dodao:

- Najvećim uspjehom smatramo to što smo spojili posao i sport i doprinijeli kvaliteti života poslovnih ljudi. Kreirali smo ugodan ambijent u koji se naši natjecatelji stalno vraćaju i koji je postao obavezno stajalište na putu od privatne do poslovne sfere života. Pozitivno raspoloženje i dobra energija na svakoj utakmici naš su stvarni uspjeh, zadovoljstvo i najveća nagrada zaključuje Markić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije