Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMACIJA 3-5-2

Jedino Hrvatska s dva igrača u idealnih 11 SP-a!

Hrvatska reprezentacija trening
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
29.06.2018.
u 10:29

– Maestralan protiv Argentine, istaknuo se golom za 2:0, a ako vezni red ostane u ovakvoj formi, Hrvatska može napraviti mnogo toga na SP – pišu o Modriću

Ugledni Goal.com složio je idealnih 11 prvog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu, a jedino Hrvatska ima dva igrača u najboljoj momčadi.

U formaciji 3-5-2 u obrani je Domagoj Vida, dok je očekivano u veznom redu mjesto pronašao Luka Modrić.

– Iako je Dejan Lovren briljirao, Vida je bio ključan igrač za zaustavljanje Nigerije i Argentine i najzaslužniji iz obrane za utakmice bez primljenog pogotka. Dokazao da je pouzdan partner Lovrenu u jednoj od najčvršćih obrambenih linija dosadašnjeg SP-a – piše Goal o Vidi, dok o Modriću ističu:

Hrvatska reprezentacija trening Hrvatska reprezentacija trening
1/16

– Ako je i umoran nakon naporne sezone u Realu, u Rusiji to nije pokazao. Maestralan protiv Argentine istaknuo se golom za 2:0, a ako vezni red ostane u ovakvoj formi, Hrvatska može napraviti mnogo toga na SP.

Idealnih 11: Robin Olsen (Švedska), Diego Godin (Urugvaj), Yerry Mina (Kolumbija), Domagoj Vida (Hrvatska), N'Golo Kante (Francuska), Philippe Coutinho (Brazil), Luka Modrić (Hrvatska), Hirving Lozano (Meksiko), Isco (Španjolska), Cristiano Ronaldo (Portugal), Harry Kane (Engleska).

Komentara 14

Avatar southman
southman
11:28 29.06.2018.

Lovrena je izbacila ruka iz treće utakmice !

DI
Diosiario
11:25 29.06.2018.

Lovren je bio u te dvije utakmice bolji od Vide. U idealnoj postavi nema Rakitića. U idealnoj postavi je nekakav Lozano od kojeg je Ante Rebić pokazao pet puta više, krivi vratar im je na golu, ukratko prva riječ u tekstu je netočna jer kaže "ugledni" a taj portal je sve samo ne ugledan, on je totalno smješan kao i ova postava gore.

DU
Deleted user
11:16 29.06.2018.

Čestitam. Zaslužili ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije