Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RUKAVICAMA

Jedan poziv i osam riječi: On je srušio cijelu Superligu do temelja

Premier League - Chelsea v Brighton & Hove Albion
Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.04.2021.
u 19:18

Ne možemo vam zabraniti gdje da igrate, ali učinit ćemo sve što je legalno da vas odgovorimo -  rekli su Johnsonovi suradnici

Ne možemo vam zabraniti, ali vas možemo ograničiti, poručio je kabinet britanskog ministra Borisa Johnsona engleskim klubovima koji su mislili sudjelovati u Superligi, prenosi španjolski AS. 

To je navodno i bio ključni trenutak u kojemu su ti klubovi shvatili da neće moći dobiti sve benefite Superlige koji su im obećani ili kojima su se nadali, primarno oni financijski.

- Ne možemo vam zabraniti gdje da igrate, ali učinit ćemo sve što je legalno da vas odgovorimo -  rekli su Johnsonovi suradnici pa najavili:

- Uvest ćemo porez na luksuz, a tu je i Brexit koji dodatno komplicira cijelu stvar.

Tako su Arsenal, Liverpool, Tottenham, Chelsea, United i City odlučili da Superliga baš i 'nije fora', a nakon njihovog povlačenja sve je ostalo samo jako skupa i luksuzna želja pojedinih nogometnih čelnika. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Forumas
Forumas
20:15 21.04.2021.

sad ce jadnicima dati sve moguce povlastice,recimo da se ukljuce u natjecanje tek u osmini finala i da kasiraju kao da su sve utakmice do tada pobjedili i naravno daleko veci novac od prijenosa utakmica i tko zna sto svee jos kao za hvalu sto ipak nisu osnovali tu svoju super ligu a dinamo zagreb,dinamo tiflis i dinamo pancevo neka igraju svaki po 37 utakmica da se kvalificiraju za osminu finala.

XI
xibau
21:48 21.04.2021.

meni bi super liga bila baš super

CA
Car
20:50 21.04.2021.

I osigurao sebi novi mandat. U Engleskoj, za razliku od nas, boranija država, svi navijaju za svoj lokalni klub. Nijednog navijača Evertona ne zanima previše da li će i kako igrati sa Realom, ali sa Liverpool-om i te kako. EE ako neće "redsi" da igraju protiv nas nećemo ni mi protiv njih. Otprilike koga zanima je li Dinamo pobjedio neku Lokomotivu, a pola Hrvatske navija za Dinamo (3/4 ostalih za Hajduka) ili u Srbiji, pola navija za Crvenu zvijezdu (3/4 ostalih za Partizana) pa igraju protiv nekakvih iz Surdulice (samo za kladioničare zanimljivo). Ako u Osjeku navijaš za Osjek smješan si, ako u Novom Sadu navijaš za Vojvodinu ti si debil. Nismo mi ništa shvatili niti u onoj pogolemoj državi, ma kakva bila, a sad kljuckamo mrvice koje nam velike države bace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije