Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČKA KULTURA

Hrvatski stručnjak ljutit na Superligu, brani navijače: 'Pa nije vam ovo košarka'

Ivan Jurić
Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.04.2021.
u 18:01

Samo 48 sati nakon njenog osnivanja projekt Superlige je propao, jer ga je napustilo šest klubova iz engleske Premijer lige (Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal i Tottenham)

Hrvatski nogometni trener Ivan Jurić, koji uspješno vodi Veronu, osvrčući se na pokušaj osnivanja Superlige izjavio je da nogomet nije kao NBA liga.

- Nogomet je drugačiji od ostalih sportova. On je duboko ukorijenjen, tu se radi o kulturi, ljubavi i strasti. Nogomet nije kao NBA liga, gdje nema takve ukorijenjene navijačke kulture kao u nogometu - kazao je Jurić za talijanske medije.

 Samo 48 sati nakon njenog osnivanja projekt Superlige je propao, jer ga je napustilo šest klubova iz engleske Premijer lige (Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal i Tottenham), a u srijedu su se za njima poveli Atletico Madrid, Inter i AC Milan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije