Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvrt Mirka Galića
Povratak na članak

Je li trebao otići Mamić ili doći Bjelica da Dinamo opet postane miljenik?

Zločesti plavi boysi nisu opraštali državnome poglavaru što im je preoteo Dinamo, kao što kasnije nisu praštali Zdravku Mamiću što im ga nije vratio.

Komentari 157

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:51 03.03.2019.

Tko podrzaje Galica i vjeruje njegovim teorijama taj vjeruje u naprednost i dobronamjernost komunisticke partije i da su komunisti spasili Uljanik, da u Istri ima manje korupcije nego ostatku Hrvatske, da je Rijeka najuredniji grad, da Stazic nije pozvao na pokolj Hrvata nekomunista, da Josipovic nije dostavljao tajnu dokumentaciju Blatogradu, da je nase novinarstvo objektivno, dobronamjerno i privrzeno Hrvatima, da je JNA bila osloboditeljska, Torcida domoljubna, domovinski rat samo nesretni nesporazum gdje su svi isto krivi...

VL
JM
jm98
09:29 03.03.2019.

Bjelicu je doveo Zdravko Mamić.Bez njega to se nebi dogodilo. OKO NAS SU BUDINA DECA MEĐU KOJIMA JE GALIĆ KOJIMA SMETA DINAMO,ALU MORA NEŠTO PISATI.Kad nema ništa onda je ostalo pljuvanje po Mamiću. Bjelicu drže rezultati kao i ostale trenere, a ostalo je magla.

VL
DU
Deleted user
10:30 03.03.2019.

O čemu laprda ovaj komunistički parazit Galić?

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:46 03.03.2019.

Kad se lova izvlači iz neke firme, ta firma je sve slabija, plaće su male kao u Todorićevom Agrokoru gdje je ovaj Galić radio odnosno bio Todorićev savjetnik, a njegov sin u upravi. Takve firme iz kojih se izvlači novac gomilaju dugove, primjer je SDP koji je Milanović ostavio Bernardiću s 10 milijuna duga. Mladen Hrgarek je u DORH-u i opisao kako je za Milanovića izvlačio novac, ali Milanovićev sluga Cvitan sve odlučio zataškati kao što štiti i sdp-ove i ids-ove lopove u Uljaniku i brodokradilištima. Znači, imamo političke stranke u Hrvatskoj poput SDP-a, firme poput Uljanika i Todorićevog Agrokora koje se pljačka i vodi na mafijaški način, ali partijski represivni i medijski aparat sve to ignorira i hrani javnost "zlim" Mamićem koji je u Dinamo svojim znanjem i svojom sposobnošću unio 250 milijuna eura, platio državi 350 milijuna poreza i doprinosa i omogućio da Dinamo zadnjih 15 godina ima 30 milijuna eura godišnji proračun, najbolji omladinski pogon, zaposlenike u Dinamu s najvećim prosječnim plaćama u Hrvatskoj te da Dinamo danas bude to što je.

VL
MI
Mikiboy
10:08 03.03.2019.

Da nije njega dinamo bi bio gori od hajduka

VL
DU
Deleted user
11:20 03.03.2019.

Ovaj Dinamo je Mamicevo djelo. Basta. Nabrojte mi jos dvije firme u Hrvatskoj koje su u zemlju unijele vise novaca. U svim drzavnim firmama je potop, demagogija, neznanje i nerad. Na celu jedne takve firme je bio i autor clanka. Kako on rece Cacic? Drzava je los gospodar, dajmo autoceste u koncesiju!?? On osta ziv i dalje pametuje, a onaj tko zna gospodariti trebao bi na 6 godina u zatvor? Ljudi, umijte se i operite te krmelje sa ociju.

VL
MK
mksdk
10:19 03.03.2019.

Mirko Galić, staro udbaško smeće.

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:30 03.03.2019.

Mamić je doveo Bjelicu koji je i sam potvrdio nedavno u jednoj emisiji da je došao u Dinamo isključivo na inzistiranje Mamića! Marijan Vlak koji je glavni i odgovorni za dovođenje pojačanja i današnji igrački kadar je izjavio da ništašta od tog ne bi bilo bez Mamića koji je doveo struku u klub i koji radi fantastične transfere koji omogućuju da Dinamo ima 30 milijuna eura godišnji proračun zadnjih 15 godina. Pa da je to tako lako, isto bi radili i u Hajduku i Rijeci, ali samo Mamić svojom pojavom nekom igraču diže cijenu za duplo i zato je Dinamo najbogatiji klub u regiji! Uglavnom, sve se idealno posložilo iako su partijske sile imale neke druge ciljeve s Dinamom. Događa se isto što i s reprezentacijom, svi igrači te zaposlenici Dinama su homogenizirani i motiviraniji nego ikada da prkose svim zlotvorima koji raznim zlouporabama institucija i medija žele uništenje Dinama i Mamića.

VL
AR
Arger
11:21 03.03.2019.

Glupi su svi koji misle da Mamic nije i dalje prvi covjek dinama....a za Galica nemam lijepe rijeci.

VL
VU
vusobegood
12:37 03.03.2019.

Ima naivaca koji misle da Mamic ne upravlja klubom ruskog imena...

VL
DU
Deleted user
11:14 03.03.2019.

Kralj hrvatskog Nogometa!

VL
DU
Deleted user
11:25 03.03.2019.

Prije par dana su pikarala VL trazila misljenje Zorana Filipovica bivseg nogometasa Benfice i Crvene Zvezde povodom predstojece utakmice Dinama i Benfice i nisu dopustili da se clanak komentira jer im je covjek lijepo rekao da je Nebojsa Covic predsjednikk Crvene Zvezde koprao Mamicev sistem i da je zbog toga Crvena Zvezda postala uspjesna. Pametnom dosta.

VL
JA
jadranskomore
10:27 03.03.2019.

Gospon Galic, Mamic je bio bogec bistricki kaj i svi sa sjeverne tribine, doduse otac mu je bio u njemackoj ali on nije bio sam, Mamic nije nista ukrao maznuo u privatizaciji na komunisticko/fasisticki/cetnicki nacin: sve za nista, ili kako je rekao jednom srpski novinar na tv beogradu: Mamic istog igraca kojeg mi prodamo za 5 on bi ga prodao za 20 milijuna i tu mu moramo skinuti kapu a i Dinamo je imao uspjeha kad je bio u Dinamo, na koncu Dinamo nije FC Bajern ili PSG pogledajte Mancester Junajted doduse Glaser familija nije pijani seik sa punim brodom zlata i dolara pa dodju godine kad nejde pa nejde, najbolji primjer je poraz Borusije Dortmund u petak Augsburg dva puta pucao na gol i dao 2 gola a omjer lopte je bio 76:24 u korist Borusije. Gospodine Galic svi klubovi na svijetu imaju biblijski 7 debelih godina aa onda dolazi 7 mrsavih godina.

VL
DI
dirižabl
09:17 03.03.2019.

Galiću kakav god Mamić krimos bio vjerojatno je više u proračun uplatio od tebe koji ga već 70 godina cicaš

VL
BU
Bubalamala
09:34 03.03.2019.

Dinamo ne smije biti korišten za pranje novca !

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:43 03.03.2019.

ako je Mamić pljačkao Dinamo kako to onda Hajduk nije najbogatiji i najtrofejniji klub kad ima "poštenu" upravu?

VL
Avatar Based Croat
Based Croat
10:52 03.03.2019.

Dobar članak. Iako ima i provala ali danas kakve su novine i novinari ovo je kvalitetan članak. Ja sam dinamovac i baš mi je prava misterija kako meni taj Dinamo nikad nije zvučao komunistički, istočno, mada je zato dobio to ime. Dinamo je Dinamo. Dinamo mi nešto znači, izaziva iskrenu emociju. Dinamo je jedan jedini. Pa makar ih imalo 15 po svijetu i Istoku koji nose isto ime. Ali samo je Dinamo Dinamo. Ne želim tu prodavati maglu ali Dinamo je emocijama i hrvatstvom zapravo nadišao to svoje ime i postao nešto drugo. Mrzim komunizam, mrzim gotovo sve što nam je komunizam napravio i ostavio ali volim Dinamo. A Dinamo je za mene baš paradigma Hrvata i hrvatstva. I dobrog i lošeg. Od osnivanja Građanskog 1911., kraljevine jugoslavije i Radića, BSK, prvenstva NDH i tragičnog kraja, diskriminacije i potlačivanja za vrijeme Juge, da mi je na ponos što je hrvatski klub osvojio 4 naslova, a srpski 19 jer je to bila takva shithole zemlja, od otpora velikosrpstvu na Maksimiru, nažalost pogrešaka u tranziciji i u prvim godinama Hrvatske na nekim poljima, do eto Mamića kao simbola i dobra i zla za to mlado hrvatsko društvo. Zato volim Dinamo i zato za mene dinamovac kao i prije znači Hrvat. I na dobro i na loše. Ali mislim da nam predstoji dobro. Da smo se konačno posložili nakon toliko godina i da će Dinamo biti dominantan i na europskom planu u svojoj kategoriju. A i Hrvatska kao država je već pojam za sve ostale post jugo balkanske tvorevine. Zato Ajmo Dinamo.

VL
BR
branko52
17:45 03.03.2019.

dobra kuča se može izgraditi samo na dobrim temeljima a tko je izgradio dobre temelje u Dinamu ja stvarno neznam da ima još takvih neznalica

VL
DU
Deleted user
19:40 03.03.2019.

Drug Tito, Ćiro, Mamić, Bandić, i Deep Purple, žive vječno.

VL
IH
iron.hide.54966
10:43 03.03.2019.

Ovo prvo, još samo da Banderas od iz Zg,...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.