Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na istočnim travnjacima

Svi su to primijetili: Ronaldov potez nakon gola pokrenuo je nagađanja

Ronaldo neobična gesta
Foto: Muslim via Twitter
1/3
25.05.2023.
u 12:20

Pokret nakon pogotka odmah su primijetili navijači na stadionu, a nalikuje upravo onom kojega osobe muslimanske vjeroispovijesti čine prilikom molitve. Nedugo zatim krenula su i nagađanja

U 59. minuti utakmice Al Nassra protiv Al Shababa, pri rezultatu 2:2, portugalska zvijezda Cristiano Rondalo primio je loptu i sjurio se prema protivničkom golu. Samo nekoliko trenutaka poslije pored vratara sijevnuo je neobranjiv udarac Ronaldove desnice i upisan je odlučujući gol utakmice koji ih je održao u utrci za naslov prvaka.

Međutim, pažnja ovaj put nije bila na bodovima, tablici niti predivnog golu, već prizoru koji je uslijedio odmah nakon. Ronalda su u slavlju okružili suigrači, a Portugalac je kleknuo i čelom dotaknuo travnjak.

GALERIJA Ronaldo uvrijedio Saudijce, traže njegovu deportaciju: 'To što je napravio je zločin'

Ronaldo neobična gesta
1/4

Pokret su odmah primijetili navijači na stadionu, a sliči upravo onima koji osobe muslimanske vjeroispovijesti čine prilikom molitve. Odmah su krenula i nagađanja. 

VEZANI ČLANCI:

Pojedinci smatraju da je riječ o odavanju počasti muslimanskoj civilizaciji gdje Portugalac provodio vjerojatno posljednje godine svoje igračke karijere. Drugi pak smatraju da iza toga stoji nešto više. Konkretno, nadolazeće ili već učinjeno preobraćenje na Islam, piše Corriere dello Sport.

VIDEO: Ronaldo u Arabiji neće biti još dugo: Legendarni igrač se vraća u Real Madrid!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije