Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSUDITE SAMI

Je li Sandra Perković ovom rečenicom nagovijestila planove oko umirovljenja?

Sandra Perković nakon osvajanja srebra u američkom Eugeneu vratila se u Zagreb
Jurica Galoic/PIXSELL
18.08.2022.
u 23:50

Dobro raspoložena Perković prvo je kazala kako ne razmišlja o umirovljenju, no nekoliko minuta kasnije kroz smijeh je otkrila malo drugačije planove...

Sandri Perković pošlo je za rukom ono što ne da nije nikome u Hrvatskoj, već u svijetu. Kraljca diska upravo se vratila iz Njemačke gdje je osvojila svoje šesto uzastopno zlato i time oborila rekord. Nevjerojatno zvuči i podatak da Sandra ima velikih 13 odličja s velikih natjecanja.

Navikla nas je na uspjeh, no sve češće se spominje njezino moguće umirovljenje jer, budimo realni, ostvarila je ono što će generacije nakon nje teško izjednačiti, a kamoli nadmašiti.

Znakovito, prvo što je Perković kazala okupljenima na dočeku u zagrebačkoj zračnoj luci u četvrtak navečer jest "Ne razmišljam još o odlasku.

Foto: Kruno Galjar

No, nekoliko minuta kasnije Sandra je izjavila sljedeće:

- Nema zasićenja do Pariza 2024. Čula sam da je 2025. Svjetsko prvenstvo u Tokiju, tamo smo već bili ne trebamo opet ići - kazala je kroz smijeh Sandra i time se našalila o glasinama o svom umirovljenju.

Istina, daleko je 2025. i ostaje za vidjeti što nas čeka na putu do tamo i do tog prvenstva u Tokiju. Treba ići stepenicu po stepenicu, svjesna je toga i naša najbolja atletičarka koja je istaknula kako je najjača kada je zdrava i dok se dobro osjeća zaključivši:

- Rođeni sam pobjednik i želim pobjeđivati i upisati ime Lijepe Naše u zlatne knjige

>> Pogledajte: Doček za Sandru Perković


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:39 19.08.2022.

Fa druge zemlje imaju ovakvu atletičarku slavili bi je do neba a mi se sprdamo sa njom. Sramota.

TM
trade_mark
06:27 19.08.2022.

Bandićevka.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
00:33 19.08.2022.

Sad bi joj bilo najpametnije da ode u kečerice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije