Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domišljato

Je li ovo najkreativnija ideja? Igranje bez publike više neće biti problem

Stadion
Foto: PA/Pixsell
1/6
18.04.2020.
u 13:35

Jedino što može biti sigurno jest činjenica da se ni pri nastavku utjecanja utakmice neće moći igrati pred publikom

Na sastanku predstavnika klubova engleske Premier lige u petak se, što se tiče konkretnih novosti oko nastavka natjecanja, nije ništa konkretno odlučilo.

Predstavnici su složni da je prioritet nastaviti sezonu u tijeku, no nisu mogli baratati s bilo kakvim određenim datumima budući da se još ne zna koliko će pandemija koronavirusa još trajati i harati.

Jedino što može biti sigurno jest činjenica da se ni pri nastavku utjecanja utakmice neće moći igrati pred publikom.

Najzanimljiviji dio sastanka upravo je bio povezan s tim okolnostima, Premiership možda ima rješenje.

Naime, predstavnik, točnije izvršni direktor prvoligaša Brighton & Hove Albiona Paul Barber dao je zanimljiv prijedlog za nadomještanje nedostajale buke navijača.

- Zapitali smo se kako uljepšati ugođaj na praznom stadionu, kako od njega napraviti više od samo praznih plavih sjedalica. Ako navijači i TV kuće ne bi imali problema s tim, razmišljali smo o tome da bismo puštali navijačku buku na stadionu putem zvučnika - ističe Barber.

Ovo je još jedna u nizu kreativnih ideja nadomještanja nedostatka navijača na tribinama. Još ranije ovog mjeseca su, recimo, Bjelorusi na tribine stavili kartonske isječke svojih obožavatelja kako bi vizualno nadomjestili prazne tribine. Ova ideja se, pak, čini najkreativnijom.

- Brzo smo se prilagodili ovoj krizi tako da sam siguran da ćemo se prilagoditi i igranju pred praznim tribinama. U svakom slučaju, ovo bi bilo glasnije - zaključio je izvršni direktor Brightona.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahAX88
SarahAX88
14:14 18.04.2020.

Margaret, 19. i­­l­­o­­v­­e­­.­­f­­e­­r­­r­­e­­y­­a­­.­­c­­o­­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije