Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST GODINA PROŠLO

Je li otkrila njegovo zdravstveno stanje? Schumacherova supruga ima optimističnu poruku

Michael schumacher Corinna Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.12.2019.
u 13:01

Ipak, tri dana prije godišnjice nesreće, supruga Corinna oglasila se putem društvenih mreža uz simboličnu poruku koja 'na prvu' zvuči obećavajuće

Prošlo je već šest godina od kada je zbog teške nesreće na skijanju u komi završio jedan od najvećih vozača Formule 1 Michael Schumacher

Od tada ga nema u javnosti, ali s vremena na vrijeme iscure informacije o njegovu zdravlju koje mediji prenose prema riječima doktora, medicinskih sestara...

Rijetko se oglašava i njegova obitelj, u teškim trenucima ne žele pritisak medija, a informacije koje daju su kratke.

Ipak, tri dana prije godišnjice nesreće, supruga Corinna oglasila se putem društvenih mreža uz simboličnu poruku koja 'na prvu' zvuči obećavajuće.

- Velike stvari počinju malim koracima. Mali komadići mogu stvoriti golemi mozaik - napisala je Corinna, javlja Daily Mail.Sve to je popraćeno oznakom #KeepFighting koja je ujedno i ime obiteljske zaklade Schumacherovih koja pomaže medicinska istraživanja vezana uz mozak i leđnu moždinu.

Podsjetimo, Schumacher je 2013. nastradao na skijanju u francuskim Alpama, gdje je odlutao sa skijaške staze, naletio na kamen te udario glavom u stijenu. Srećom, imao je kacigu koja mu je spasila život, ali je završio u komi. Borio se za život jer je imao izljev krvi u mozak, a 2014. u lipnju se probudio iz kome te se nalazi na kućnoj njezi. 

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih 2020. godine

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvoDivo
09:22 27.12.2019.

Schumacherova supruga raspolaže sa stotinama milijuna eura. Koja bi se toga odrekla ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije