Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac promijenio odluku

Je li Dinamu trebao biti priznat treći pogodak?

Saburtalo - Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/2
23.07.2019.
u 23:19

Pobjeda je mogla biti još uvjerljivija da je Gavranović zabio u 39. minuti ili da je sudac priznao pogodak Kadziora u posljednjim trenucima utakmice

Trijumfom u Tbilisiju plavi su napravili korak prema trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamo je golovima Oršića i Petkovića pobijedio Saburtalo s 2:0.

No pobjeda je mogla biti još uvjerljivija da je Gavranović zabio u 39. minuti ili da je sudac priznao pogodak Kadziora u posljednjim trenucima utakmice. 

Saburtalo - Dinamo
1/16

Šitum je ubacio u peterac, tamo je loptu dočekao Poljak koji je bio u dvoboju s domaćim stoperom, obojica su padala na teren, a Kadzior je loptu zakačio glavom i poslao u mrežu.

Dinamovci su počeli slaviti, a češki sudac je pokazao na centar. No nakon prosvjeda Saburtalovih igrača promijenio je odluku i svirao prekršaj Dinamovog igrača u napadu, sporni trenutak pogledajte OVDJE, na 10. minuti videa. 

Kontakta je bilo između Kadziora i Saburtalova braniča. I taj mali kontakt bio je dovoljan da stoper domaće momčadi završi na terenu. A je li odluka suca ispravna ili je trebao priznati Dinamu treći pogodak prosudite sami...

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu prošle sezone osigurali europsko proljeće nakon 49 godina

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
00:41 24.07.2019.

Da, no svakako necemo zbog toga kmecati i prijetiti istupanjem iz lige, nismo tovari.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
06:37 24.07.2019.

Ovi hajdukovi suci uvjek uskracuju Dinamu nesto. Sada ce "Dinamo To Smo Mi" po staroj orjunaskoj prebijati u rulji djevojke na ulicama, crtati svastike i zabraniti repki da igra u Zagrebu.

VK
vječni krojf
09:14 24.07.2019.

To je sada kao nekada poslije drugog svjetskog rata kada je Dinamo te po povratku u Zagreb saznao da nije pobijedio vec je nerjeseno bilo.Sinoc sam vec ugasio TV i sve mislio da je Dinamo pobijedio 3:0.Dobro je i to jer kako su igrali i previse je nisu to zasluzili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije