Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac promijenio odluku
Povratak na članak

Je li Dinamu trebao biti priznat treći pogodak?

Pobjeda je mogla biti još uvjerljivija da je Gavranović zabio u 39. minuti ili da je sudac priznao pogodak Kadziora u posljednjim trenucima utakmice

Komentari 3

DU
Deleted user
00:41 24.07.2019.

Da, no svakako necemo zbog toga kmecati i prijetiti istupanjem iz lige, nismo tovari.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
06:37 24.07.2019.

Ovi hajdukovi suci uvjek uskracuju Dinamu nesto. Sada ce "Dinamo To Smo Mi" po staroj orjunaskoj prebijati u rulji djevojke na ulicama, crtati svastike i zabraniti repki da igra u Zagrebu.

VL
VK
vječni krojf
09:14 24.07.2019.

To je sada kao nekada poslije drugog svjetskog rata kada je Dinamo te po povratku u Zagreb saznao da nije pobijedio vec je nerjeseno bilo.Sinoc sam vec ugasio TV i sve mislio da je Dinamo pobijedio 3:0.Dobro je i to jer kako su igrali i previse je nisu to zasluzili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.