Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se Kerum

Javile se banke koje su voljne Hajduku dati 30 mil. kuna

'29.07.2012., Stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 2. kolo, HNK Hajduk - RNK Split. Predsjednik Hajduka Marin Brbic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
05.10.2012.
u 18:12

Treba još provjeriti ispunjavaju li banke uvjete natječaja te očekujemo da bi se u utorak mogla donijeti odluka

Hajduk je došao na korak do zaključenja svih priča o suspenzijama, dugovima, neisplatama plaća... Naime, na Poljudu su otvorene dvije ponude, zainteresirane banke javile su se na dva natječaja što ih je raspisao Hajduk u potrazi za dva kredita od po petnaest milijuna kuna.

– Javile su se Hypobanka i PBZ. Treba još provjeriti ispunjavaju li banke uvjete natječaja te očekujemo da bi se u utorak mogla donijeti odluka – kazao je Hajdukov odvjetnik Vinko Radovani.

Na Poljudu su presretni što su banke prepoznale njihove napore da smanje troškove, promijene način poslovanja... Predsjednik Marin Brbić očito radi dobar posao. Kada je Hajduk nedavno tražio kredit od šezdeset milijuna kuna, ni jedna banka nije se javila na natječaj.

Poljud je našao banke, ali i dalje ovisi o volji gradonačelnika Željka Keruma koji sada treba potpisati jamstvo Grada za kredite.

S obzirom na to da 30 milijuna kuna – dva kredita od 15 milijuna – Hajduk može lako vratiti, uostalom više od toga uprihodio je u prijelaznom roku, treba vjerovati da će Kerum potpisati jamstvo i dopustiti klubu da malo prodiše.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dinameze
dinameze
18:20 05.10.2012.

nešto mi je očito promaklo???ne sjećam se da je jadni jajduk platio šibeniku odštetu(moguće mi je i promaklo).ako nije zašto onda igraju u prvoj ligi kad ste izbacili varteksa i karlovca i sa njima u županijsku ligu i točka.tamo će vjerojatno napokon biti prvi...

VO
vojvo
19:29 05.10.2012.

koliko se sijećam i za prvi kredit se javila banka ali ga hajduk nije dobio koliko vidim i sada postoje uvjeti dakle ništa još nije blizu realizacije jer kredit ne ovisi o hajduku nego o kerumu , a ono da će ga lako vratiti u to uopće ne treba sumnjati pa vidimo kako ide realizacija transfera šarbinija vidi se kako je ovaj brbič sa tom prodajom učinio vrhunski posao šteta samo što se od tog ruha ne vidi odijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije