Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO MU U GLAVU

Pogledajte potez Mascherana zbog kojeg je Agüero promašio jedanaesterac

Mascherano
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
19.03.2015.
u 18:04

Mascherano je Agüerov suigrač u reprezentaciji Argentine, a za Svjetsko prvenstvo u Brazilu mnogo su vježbali upravo na izvođenju kaznenih udaraca

Sergio Agüero oduvijek je u sjeni Lionela Messija i kao da ga to muči pa je u trenutku pucanja jedanaesterca nastala kod njega blokada, a samim time i promašaj koji je oduzeo svaku nadu u prolaz Manchester Cityja. No pojavila se snimka koja sugerira da nije bio samo problem u glavi sjajnog Argentinca.

Naime, kao što je vidljivo, prije nego što je zapucao, Javier Mascherano vrataru Ter Stegenu pokazao je gdje će Agüero pucati. Uistinu, pucao je u tu stranu, a njemački vratar imao je bravuroznu obranu.

Mascherano je Agüerov suigrač u reprezentaciji Argentine, a za Svjetsko prvenstvo u Brazilu mnogo su vježbali upravo na izvođenju kaznenih udaraca jer se igra reprezentacije orijentirala na ono defenzivno, a tek onda na nešto više. Iako su na kraju samo protiv Nizozemske izvodili udarce s bijele točke, jasno je da se tom segmentu igre pridodalo mnogo pozornosti.

I to je možda i stajalo Agüera, ta predvidljivost. Također, u utakmici prije te Joe Hart obranio je udarac s bijele točke Lionelu Messiju, kojeg jako dobro poznaju Agüero i Demichelis. Mnogo je tu "možda", ali teško je uz ovu snimku ne pomisliti kako ipak nije riječ o slučajnosti već trenutku genijalnosti Mascherana i Ter Stegena.

>> Kaznene udarce promašuju oni koji imaju hrabrosti izvesti ih

Komentara 1

ŽU
žuti
09:02 20.03.2015.

Kazneni udarac je sudac morao ponoviti, jer su igrači suparničke momčadi bili bliži od 9,15 metara, lopti, prije nego je udarac izveden, tj. prije nego je lopta bila u igri! Čudno da se naši veliki sudački "znalci" uopće ne osvrćuu na tu veliku sučevu grešku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije