Naslovnica Sport Ostali sportovi

Janica se izborila za dodatnih 11 milijuna kuna

Sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu SDUŠ raspisuje jedanput godišnje natječaj za sufinanciranje poticanja programa za razvoj lokalnog športa i športskih natjecanja.
10. siječnja 2019. u 23:40 7 komentara 798 prikaza
Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Središnji državni ured za šport, a čijem je čelu Janica Kostelić, u utorak je na svojim mrežnim stranicama objavio Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini za što je izdvojeno rekordnih 11 milijuna kuna. 

Ana Jelušić i Travis Black Prinova Stigla još jedna skijaška beba: Ana Jelušić rodila djevojčicu

Sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu SDUŠ raspisuje jedanput godišnje natječaj za sufinanciranje poticanja programa za razvoj lokalnog športa i športskih natjecanja.

U 2018. godini putem Natječaja sufinancirano je programe 79 športskih udruga u ukupnom iznosu od sedam milijuna kuna, dok je za 2019. godinu Središnji državni ured za šport u Državnom proračunu Republike Hrvatske osigurao iznos od 11 milijuna kuna što je četiri milijuna više u odnosu na godinu prije.

Temeljni ciljevi Natječaja su razviti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju športa, a usmjerene su na obuku neplivača, poticanje bavljenja rekreativnim i amaterskim športom, organiziranje športskih natjecanja ili sudjelovanja na športskim natjecanjima te organiziranje međunarodnih športskih konferencija.

dražen brajdić Snježna kraljica: luksuz ili potreba? I jedno i drugo

Natječaj je otvoren na mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za šport do 15. ožujka 2019. godine.
 

zima
Očekujte neočekivano
Pripremite se za zimsku vožnju - na ovo morate paziti

A1 izdvaja za Vas

 • deckoizkrnjaka:

  Oh Boze milostivi,jestel imali ikakvu drugu Jancicinu sliku da stavite,strasno.

 • Avatar 69
  69:

  Uh! Momentalno sam se razbudio.

 • HRBHB:

  Jel rekordnih il dodatnih???