Naslovnica Sport Ostali sportovi

Janica se izborila za dodatnih 11 milijuna kuna

Sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu SDUŠ raspisuje jedanput godišnje natječaj za sufinanciranje poticanja programa za razvoj lokalnog športa i športskih natjecanja.
10. siječnja 2019. u 23:40 5 komentara 814 prikaza
Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Središnji državni ured za šport, a čijem je čelu Janica Kostelić, u utorak je na svojim mrežnim stranicama objavio Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini za što je izdvojeno rekordnih 11 milijuna kuna. 

Ana Jelušić i Travis Black Prinova Stigla još jedna skijaška beba: Ana Jelušić rodila djevojčicu

Sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu SDUŠ raspisuje jedanput godišnje natječaj za sufinanciranje poticanja programa za razvoj lokalnog športa i športskih natjecanja.

U 2018. godini putem Natječaja sufinancirano je programe 79 športskih udruga u ukupnom iznosu od sedam milijuna kuna, dok je za 2019. godinu Središnji državni ured za šport u Državnom proračunu Republike Hrvatske osigurao iznos od 11 milijuna kuna što je četiri milijuna više u odnosu na godinu prije.

Temeljni ciljevi Natječaja su razviti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju športa, a usmjerene su na obuku neplivača, poticanje bavljenja rekreativnim i amaterskim športom, organiziranje športskih natjecanja ili sudjelovanja na športskim natjecanjima te organiziranje međunarodnih športskih konferencija.

dražen brajdić Snježna kraljica: luksuz ili potreba? I jedno i drugo

Natječaj je otvoren na mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za šport do 15. ožujka 2019. godine.
 

Roštilj
Za sve grill majstore
Kako popraviti dojam na roštilju? Jednostavno, kobasicama

A1 izdvaja za Vas

  • deckoizkrnjaka:

    Oh Boze milostivi,jestel imali ikakvu drugu Jancicinu sliku da stavite,strasno.

  • HRBHB:

    Jel rekordnih il dodatnih???

  • midea:

    nije šport nego sport , kada misle ukinuti tu Tuđmanovo HDZovsku glupost??