Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U NADOKNADI

Jakirović poslije potopa u Gorici: Dinamo ima evidentan problem i to treba jasno reći

Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
21.10.2023.
u 20:45

Trener Dinama bio je tužan nakon iznenađujućeg poraza hrvatskog prvaka

Nogometaši Gorice u susretu su 12. kola HNL-a na svom terenu svladali Dinamo sa 2-1 (0-0) i tako ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti. Dinamo je poveo golom Arijana Ademija (63), ali Gorica je okrenula preko Nikole Vujnovića (70) i Ante Mateja Jurića (90+2).

GALERIJA Gorica prvi put u povijesti porazila Dinamo

Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
1/9

- Tužan sam nakon ovog poraza. Smatram da smo kontrolirali cijelu utakmicu, krenuli smo dobro od prve minute i imali dobrih akcija. Na tome smo inzistirali. Izmjenama u poluvremenu smo željeli više prodornosti na desnoj strani. Poveli smo i nejasno mi je kako ne možemo obraniti jedan običan centaršut koji je lako obranjiv - započeo je Jakirović na press konferenciji poslije poraza. 

- Evidentno je bilo da će tako igrati, ali nismo to napravili. To nam je evidentan problem i to treba reći. Na kraju je utakmica ušla u run 'n' gun i tu smo kontrolirali, ali nismo zabili gol i primili smo ga iz kontre. Čestitam Gorici - kazao je trener Dinama. 

VEZANI ČLANCI:

S terena mi je izgledalo da smo primili golove nakon nevjerojatnih individualnih pogrešaka, a kad vidim na televiziji bit ću vjerojatno još više ljut. Ali, džaba meni što sam ja ljut jer mi prosipamo bodove. U analizi se sve zna što tko radi, ali uvijek postoji taj ljudski faktor hoćeš li prepoznati situaciju ili nećeš. Mi ih nismo prepoznali i kapitulirali smo - smatra Jakirović. 

 

Ključne riječi

Komentara 15

EJ
ejStef
22:11 21.10.2023.

Eto, nije to neki bez veze klub. Jakirović je posložio Rijeku, prije toga Goricu, a ovdje mu nisu dali ništa. Kupuju se razni otpadci koje nitko drugi neće. Čak mu nisu dali kupiti golmana kada je došao, a to je dobro detektirao da je to jedan od većih problema... Šimić, Peras i ekipa su preko noći uništili klub, nešto što se stvaralo dva desetljeća. Nevjerojatno koja moće destrukcije...

FR
freeshooter
01:53 22.10.2023.

...Jakirević je samo uzeo vrući krumpir u ruke... i treba mu dati jedan prijelazni rok... jer za nered koji je napravljen on nije kriv, a pokazao je u Rijeci da ekipu može složiti i dignuti... zato podrška...

XY
XYZ52
23:46 21.10.2023.

A sto se cudite: Osim Petkovica i donekle Baturine, Misica i Ademija, sve su to igraci za drugu ligu od kojih se ne moze praviti dobra momcad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije