Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Jakirović odredio tko će biti kapetan Dinama, Petko morao predati traku

Dinamo i Rijeka sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/3
12.09.2023.
u 13:04

Nakon reprezentativne stanke nastavljaju se kupske obaveze, a Dinamo u HNL-u u subotu dočekuje Slaven Belupo

Trener Dinama Sergej Jakirović nakon reprezentativne stanke nastavlja s klupskim službenim utakmicama, a uči nastavka HNL-a i subotnjeg sraza protiv Slaven Belupa, odredio je kapetane svoje momčadi.

Na početku njegovog mandata u zagrebačkom klubu to je bio Bruno Petković, no kako se u momčad vratio Arijan Ademi situacija se promijenila. Ademi će biti kapetan modre momčadi, a Petković mu je zamjenik. 

Inače, Ademi se prije nekoliko dana vratio u Dinamo nakon što je prije šest mjeseci za milijun eura otišao u Beijing Guoan. U maksimirskoj će momčadi nositi broj 5 koji je Dinamo umirovio nakon njegova odlaska pa sada vratio, a ugovor s klubom je potpisao na tri godine.

- Povratak u Dinamo, iz moje perspektive, nikad nije bio upitan. Nisam očekivao da će se dogoditi tako brzo, ali eto, stvari su se tako posložile - rekao je Ademi po povratku u klub.

Komentara 9

FR
freeshooter
17:09 12.09.2023.

...ovo nije OK... Petković mora ostati kapetan... situacija se promjenila, veliki kapetan Ademi je bio otišao, sva igra se gradi oko Brune, u svemu je trenutno lider ove momćadi, Ademi se neće ljutiti... sada je vrijeme da to bude i ostane kapetan Bruno, tim više što mu to puno i znači...

EJ
ejStef
13:13 12.09.2023.

Znači Petković definitivno odlazi, uspjeli su ga potjerati. još jedan "mudar" potez uprave...

NO
nogomet90tih
13:49 12.09.2023.

Kako je Petković MORAO predati traku kada je sam rekao 'samo jedan je kapetan'?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije