Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Jadranaši propustili priliku, s Vouliagmenijem samo remizirali kod kuće

Jerko Marinić Kragić
Marko Lukunic/PIXSELL
23.03.2023.
u 11:05

Naprosto smo primili previše pogodaka iz igre, s jednakim brojem igrača. Puno primljenih golova s vanjskih pozicija. Nadigrali su nas i mogu samo čestitati momčadi Vouliagmenija, kaže Jadranov trener Jure Marelja

Nakon što je Jug AO izgubio na gostovanju kod Sabadella (12:15), niti naš drugi predstavnik u vaterpolskoj Ligi prvaka nije u 10. kolu postigao zacrtano. Jadran je u Splitu (a bilo je poprilično gledatelja) protiv grčkog Vouliagmenija izvukao samo remi, 10:10 (3:1, 2:5, 4:2, 1:2), a to znači da je grčki sastav zadržao tri boda prednosti ispred Splićana. A kako ima i pobjedu iz prve utakmice istih suparnika, to je kao da ima četiri boda prednosti...

Šteta, propuštena je lijepa prilika da se jadranaši ukrcaju u vlak za Beograd (ondje se održava završni turnir osam najboljih momčadi), sad im ostaju samo teoretske mogućnosti ili istinski pothvat - da u sljedećim kolima pobijede Olympiakos ili Pro Recco i to u gostima.

- Naprosto smo primili previše pogodaka iz igre, s jednakim brojem igrača. Puno primljenih golova s vanjskih pozicija. Nadigrali su nas i mogu samo čestitati momčadi Vouliagmenija - kaže Jadranov trener Jure Marelja.

Četiri pogotka za Jadran postigao je Marinić Kragić, još dva je pridodao Bukić, Jadran je imao vodstvo od 10:8, ali sve to nije bilo dovoljno za pobjedu. Gostujući trener Vladimir Vujasinović mogao je biti zadovoljan: 

- Jako sam zadovoljan našom izvedbom, i to ne samo u ovom susretu. S ovim bodom smo napravili veliki korak prema Final Eightu. Odgovarao nam je remi i zato smo posljednji napad odigrali pomalo traljavo. Mogli smo doći i do pobjede, tu je malo plaćen danak i neiskustvu, ali cilj smo postigli.

Ostali rezultati skupine A: Barceloneta - Olympiakos 10:5, Pro Recco - Hannover 21:4, Dinamo Tbilisi - Radnički 13:8. Poredak: Barceloneta 27, Pro Recco 24, Olympiakos 22, Vouliagmeni 14, Jadran 11, Radnički 9, Dinamo Tbilisi 6, Hannover 3 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije