Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova runda u domaćem prvenstvu

Jadran je umoran a Jug oslabljen, je li to prilika za suparnike?

Vjekoslav Kobešćak
Goran Kovacic/pixsell
31.01.2023.
u 10:19

Kompletni smo, svi su zdravi i imam sve igrače na raspolaganju. Kod reprezentativaca je zamjetan mali umor, ali to ne bi trebalo utjecati na konačni rezultat, optimističan je Jadranov trener Jure Marelja

Nakon dva tjedna stanke, uvjetovanih i pripremama reprezentacije u Budvi, nastavlja se hrvatsko vaterpolsko prvenstvo. Današnje 11. kolo donosi jedan veliki i nekoliko malih derbija. No, najzanimljivija utakmica očekuje se u Splitu gdje će domaći Jadran dočekati ove godine znatno pojačano riječko Primorje EB. Ta utakmica počinje u 20.10 sati, a na radost ljubitelja vaterpola izravno će je prenositi Sportska televizija.

Jadran je drugi, a Primorje se na trećem mjestu izjednačilo s Mladosti, pa su bodovi važni i jednima i drugima. Pri čemu su Splićani ipak blagi favoriti s obzirom na kvalitetu momčadi i rezultate u posljednje vrijeme.

- Kompletni smo, svi su zdravi i imam sve igrače na raspolaganju. Kod reprezentativaca je zamjetan mali umor, ali to ne bi trebalo utjecati na konačni rezultat - optimističan je Jadranov trener Jure Marelja.

Mladost je u ovoj rundi Lige za prvaka slobodna, a u preostalom drugom meču sastaju se Jug AO i Solaris (19). Iako će Dubrovčani biti ponešto oslabljeni, njihova pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

- Vrlo vjerojatno neće nastupiti sidraš Goran Grgurević  koji se žali na ozljedu zbog koje nije igrao ni za reprezentaciju u Crnoj Gori. Vidjet ću hoću li možda odmarati još pokojeg igrača i dati priliku nekom od juniora, kao svojevrsnu nagradu za u nedjelju osvojeni naslov prvaka - kaže Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

U utakmicama Lige za ostanak sastaju se: Mornar BS - Medveščak (17) i POŠK - Zadar 1952 (18.30).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije