Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNE RIJEČI

Iznenađeni? Ovako je 2012. o Messiju pisao novi trener Reala

Santiago Solari
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
30.10.2018.
u 12:28

Solari se o Messiju ponovno oglasio 2016. kada je već bio u trener u mlađim kategorijama Reala

Julen Lopetegui smijenjen je s klupe Reala! Sada već bivšem treneru kraljeva presudio je težak poraz (1:5) na Nou Campu od Barcelone.

Na klupi će ga naslijediti trener druge momčadi Reala Santiago Solari.

Prije negoli je postao trener Castille, Argentinac je bio kolumnist jednih novina u kojima je biranim riječima pričao o najvećoj zvijezdi Barcelone i svom sunarodnjaku Lionelu Messiju.

– Messijevi golovi djeluju kao potresi, gromovi i hurikani, atmosferski su fenomen. Svaki put kad Messi dobije loptu, zemlja se trese, svi ušute, a protivnički treneri spuštaju glave i stavljaju ruke u džepove, baš  kao netko tko je vidio munju i nakon toga grom. Sve zatreperi na nekoliko sekundi i onda se čuje udar – napisao je Solari kada je Messi osvojio četvrtu Zlatnu loptu 2012. godine.

– Razlika između Messija i Cristiana Ronalda jest u nagradi Zlatna lopta. Cristiano je najbolji igrač na svijetu jer Messi igra drugi sport.

– Nevjerojatna stvar o Messiju jest ta stabilnost posljednjih četiri ili pet godina, to je nešto neljudsko – zaključio je tada.

Foto: Reuters/Pixsell

Solari se o Messiju ponovno oglasio 2016. kada je već bio u trener u mlađim kategorijama Reala.

– Messi je obilježio jednu eru, nažalost po nas, u Barceloni. Volio bih da je bio ovdje u Realu. Mi uvijek želimo imati najbolje igrače. Nažalost, nismo mogli imati Messija iako imamo sjajne igrače.

>> Pogledajte kako je Ramos zafrkavao Modrića


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije