Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jusuf Nurkić

Izdvojio i trojicu Hrvata jer nisu izabrali dres BiH: E, jesmo čudni!

Bojan Bogdanović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/6
04.12.2019.
u 15:24

- Nije da nisam znao ali gledam ovu listu. Zubac, Bogdanović, Bender, Osman... nijedan ne igra za Bosnu i Hercegovinu, a svi iz Bosne i Hercegovine - napisao je košarkaš Portlanda

Jusuf Nurkić, 211 centimetara visoki centar Portland Trail Blazersa, objavio je u utorak navečer status na svom profilu na Facebooku u kojem se osvrnuo na činjenicu da brojni sportaši rođeni u Bosni i Hercegovini ne nastupaju za reprezentacije te države.

Konkretno je spomenuo NBA košarkaše, među kojima su i trojica hrvatskih reprezentativaca, Bojan Bogdanović (Mostar), Ivica Zubac (Mostar) te Dragan Bender (Čapljina).

- Nije da nisam znao ali gledam ovu listu. Zubac, Bogdanović, Bender, Osman... nijedan ne igra za Bosnu i Hercegovinu, a svi iz BiH.

A ima i onih što su igrače ko djecu mijenjali i prodavali, al za starije. E, jesmo čudni... - napisao je Nurkić i tako pokrenuo lavinu komentara.

Komentara 56

JO
JohnConnor
16:12 04.12.2019.

Oni Hrvate ni ne smatraju svojim narodom. Njima je vitalni nacinalni interes, da Hrvati nemaju svoj TV Kanal. Izjasnjavaju se lazno Hrvatima da popune kvote koje pripadaju Hrvatima. Ponizavaju citav jedan narod s izborom Komsica. A on, Nurkic, s tom izjavom vrijedja nasu inteligenciju. Tko je ovdje lud?

AN
anteupravda
15:46 04.12.2019.

Kao da su Hrvati blesavi da igraju za mrzitelje Hrvatskog naroda.Sjećam se kada je Hrvatska igrala nogometnu utakmicu sa Turskom da da kako su Bošnjaci zdušno navijali za Tursku i sada da Hrvati igraju za tu reprezentaciju.

AN
ante3
15:38 04.12.2019.

Pa nisu ludi igrati za državu koja mrzi Hrvatski narod,za državu koja Hrvatima nameće bošnjačkog prestavnika.Svaki normalan Hrvat i nepomišlja igrati za muslimanske muhadžedine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije