Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra se u veljači

Izbornik Tucak objavio popis vaterpolista za Volvo kup

Ivica Tucak
Igor Kralj/PIXSELL
30.01.2017.
u 15:25

Odmah nakon turnira u Budimpešti naši reprezentativci putuju na utakmicu 4. kola FINA Svjetske lige u Atenu

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je u ponedjeljak popis reprezentativaca na koje računa za nastup Volvo kupu koji će se od 10. do 12. veljače održati u Budimpešti. 

 Na Volvo kupu nastupit će reprezentacije Crne Gore, Slovačke, Hrvatske i Mađarske, a izbornik Tucak pozvao je  vratare:  Marka Bijača,  Ivana Marcelića i  Duju Jelovinu,  centre:  Luku Lončara,  Ivana Krapića i  Luku Lozinu, bekove: Marka Macana,  Andra Bušlju,  Marina Čagalja i  Ivana Buljubašića te napadače:  Mislava Vrlića,  Sandra Sukna,  Luku Bukića, Lorena Fatovića,  Antu Vukičevića,  Anđela Šetku, Mara Jokovića, Kristijana Milakovića i  Ivana Domagoja Zovića.

Odmah nakon turnira u Budimpešti naši reprezentativci putuju na  utakmicu 4. kola FINA Svjetske lige u Atenu gdje će 14. veljače  u 19 sati igrati protiv reprezentacije Grčke za koju će izbornik Tucak. odabrati 13 igrača sa popisa putnika na Volvo kup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije