Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIKSI STOJKOVIĆ

Izbornik Srbije tvrdi: Obećali su mi kule i gradove samo da dođem u Dinamo

Beograd: Izbornik nogometne reprezentacije Srbije Dragan Stojković obratio se medijima
Foto: B.P.
1/4
17.05.2022.
u 21:52

"Ćiro me je pokušavao na sve moguće načine uvjeriti da pređem u Dinamo"

"Ćiro je vrlo simpatičan tip. Strahovito šarmantan, karizmatičan. Zaludio je cijelu Prištinu, gledali su u njega kao u Boga. Još s onim bijelim šalom oko vrata, imao si dojam da je upravo sišao s Marsa. Izuzetno inteligentan, ponekad previše vulgaran, ali to je bio njegov stil. Kada bi neko drugi tako psovao, zvučalo bi degutantno. Ali Ćiro je bio original i ljudi su ga voljeli slušati", govori u svojoj knjizi "Piksi - sve za deset" srpski izbornik Dragan Piksi Stojković. 

Dodao je i da su ga zvali u Dinamo, točnije, da je to napravio upravo Ćiro.

"Ćiro me je pokušavao na sve moguće načine uvjeriti da pređem u Dinamo. Čak je imao neku vezu u Nišu, nekog direktora pošte Novakovića, koji je radio za Dinamo. Dolazili su kod moje majke, obećavali kule i gradove. Svega je bilo."

Inače, Piksi je u karijeri iz Radničkog otišao u Crvenu zvezdu, a ne u Dinamo. Zatim je otišao u Marseille. Igrao je još za Veronu i japansku Nagoyu.

>> Navijači skinuli nogometaše Dinama:

Komentara 5

PR
prajdali100
22:30 17.05.2022.

Piksi je bio odličan igrač ali nije vani napravio bog zna kakvu karijeru.U Zvezdu se u ona vremena dolazilo a iz nje išlo Vani.

Avatar Castro
Castro
08:24 18.05.2022.

HAHAHAHA kako danas mozes natipkati sta ti srce zeli....sve " papir " istrpi..!!!

DU
Deleted user
22:05 17.05.2022.

hvala Bogu da je to pluskvamperfekt i neka vjecno traje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije