Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska reprezentacija

Izbornik Šoštarić naknadno pozvao Saru Šenvald

Nenad Šoštarić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/3
19.03.2019.
u 22:12

Nenad Šoštarić naknadno je pozvao Saru Šenvald, kružnu napadačicu Lokomotive

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija okupila se jučer u Zagrebu odakle je krenula u Poreč gdje će se pripremati za HEP Croatia kup koji će se igrati od 22. do 24. ožujka.

Nenad Šoštarić, izbornik Hrvatske naknadno je pozvao Saru Šenvald (na slici), kružnu napadačicu Lokomotive. Osim Hrvatske, na Croatia kupu igrat će Austrija, Slovenija i Češka.

Našem izborniku ovaj turnir dobro će poslužiti uoči skorašnjih kvalifikacija protiv Njemačke za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Uskoro će (4. travnja) i ždrijeb kvalifikacijskih skupina za odlazak na EP 2020. godine. Hrvatska je u drugom šeširu i neće moći igrati protiv Srbije, Češke, Mađarske, Španjolske, Poljske i Slovenije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije