Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KOVAČ:
Povratak na članak

Ovo je najteži kvalifikacijski ciklus koji je Hrvatska ikada odigrala

'Nećemo kukati, nikada ni nismo, nego ćemo pokušati izvući maksimum.'

Komentari 60

MI
Mingan
22:29 05.09.2015.

Dragi Niko ! Cijenio sam te kao igrača i kapetana. Krasili su te borbenost, neustrašivost ali i mudrost, staloženost. Na vrhuncu moći, bio si, po meni, jedan od tada najboljih defenzivnih veznih na svijetu. Igračina. Želim ti da postaneš i jedan od najboljih trenera ! Kao što nisi postao vrhunski igrač preko noći tako će trebati i puno vremena i rada i za ovu funkciju. Sve najbolje i neka nas odvedeš u Francusku.

VL
JU
juma
00:20 06.09.2015.

Jesu najteže kvalifikacije u smislu negativnog ozračja, čak i izražavanja otvorenog neprijateljstva prema reprezentaciji s ciljem da joj se naškodi. Zar je potrebno navoditi primjere? Ne sjećate li se nereda u Milanu u trenutku dok dominiramo utakmicom ili svastike na Poljudu? S takvim problemima se nije morala susretati niti jedna europska reprezentacija, niti iz povijesti znam za takve primjere, a to govori kako nam u društvo nešto ozbiljno nije u redu. Moram odati priznanje igračima i izborniku, ali se ujedno pitam što im sve to treba? Neka puste igrati onakve kao jedan gospodin novinar koji na ovom portalu danas napiše dva sramotna članka o izborniku i reprezentaciji ili ministra Ostojiće koji još traži počinitelje, a moli boga da ih ne nadje ili pak huligane koji se stavljaju iznad reprezentacije. Ja da sam izbornik ili igrač, da vodim sredjen život i da sam materijalno osiguran kao oni, uopće ne bi dvojio hoću li i dalje nastupati za reprezentaciju kojoj toliko pojedinaca, institucija i grupa u ovoj zemlji želi samo najgore. Svaka vam čast izborniče i igrači, puno ste veći domoljubi od mene.

VL
DU
Deleted user
22:36 05.09.2015.

Ima li večernji i njegovi novinari još koji negativan tekst o hrvatskoj reprezentaciji, vidim da se pero bolesnog Jurišića usijalo od piskaranja i izmišljanja gluposti. Vjerojatno će proglasiti večernjak dan žalosti nakon što Hravtska sutra pobjedi Norvešku.

VL
CR
crodijaspora
03:05 06.09.2015.

Kako ovi iz Večernjeg brišu komentare koji nisu po njihovim stajalištima.Sramota. živjela partija. Zašto nemate izjave od igrača i izbornika zapitaj te se . Pametnom dosta svi znamo zašto vas bojkotiraju i to ne od jučer. Igračima i izborniku podrška.

VL
ML
Mlad75
23:17 05.09.2015.

Nisam niti sumnji da naslov nema veze sa tekstom....znači zelilo se prikazati kako se Niko žali na težinu skupine i ako se ustvari požalio kako po prvi put reprezentacija ima problem s navijačima koji neminovno utječe i na igrače , a inače su navijači glavni nas adut...mediji su dobrano krivi za sliku o Hrvatskoj svojim protuhrvatski pisanjem uz kvazi drustvebe udruge koje pljuju po onima od koga uzimaju lovu....inače u cijelom tekstu Niko je rekao sve onako kako je, zato i treba voditi reprezentaciju jer sve gleda studiozno i realno...i plasirati ćemo se i onda u Francuskoj navijati kao što smo i 98' za inat onima koji nemogu smisliti Hrvatsku i na ponos onima koji uvijek stanu i koji su stajali na braniku domovine!

VL
ĆA
ćaćaća
00:00 06.09.2015.

jurišić već gura svog otadžbinca za zamjenu..al su umreženi..

VL
PO
PowerPoint
10:12 06.09.2015.

Ljudi pljuju repku, HNS, izbornika, igrače.... a nakon svega, prvi smo u grupi, bez poraza, ispred Italije, imamo gol razliku 16:3......iz aviona se vidi da medijska plaćenička mafija želi uništiti hrvatski nogomet.

VL
AN
antijugoslavencina
12:09 06.09.2015.

Niko sretno i ne ne sumnjam da ćete večeras opet razveseliti milijune Hrvata diljem svijeta i Domovine! A jugoslavenčinama što te smjenjuju i guraju Prosinečkog poručio bih samo jednu stvar: Čovjek koji je trenirao genocidno'chetnicki klub Crvenu Zvezdu, vrata Hrvatskee su zauvijek zatvorena!

VL
EM
Emergo
11:38 06.09.2015.

Niko Kovac je potpuno u pravu kada tvrdi da su ovo najteze kvalifikacije do sada. Tesko je zamisliti da imas jednu od najboljih reprezentacija u Evropi a u isto vrijema imas drzavnu(antihrvatsku) vladu koji ne stoji iza reprezentacije ,vec otvorenono radi protiv nje. A to se u Hrvatskoj otvoreno radi vec gotovo godinu dana. Prljava uvertira bila je protiv Talijana u Torinu a vrhunac politicke i sportske diverzije bio je u Splitu,takodjer protiv Talijana.Trenutni ministar policije Ostojic,kada tad ce morati odgovarati za diverziju u Splitu.Niko Kovac radi svoj izbornicki posao onako kako je i igrao.Sportski,profesionalno,kvalitetno i mudro.I da mu razno razni politicki kriminalci nisu podmetali klipove Hrvatska bi vec do sada imala rezerviranu kartu za Francusku.Nazalost,svi smo vidjeli sto je napravljeno u Torinu,potom u Splitu. Samo izbornik i igraci znaju kako se to odrazava na njih. No ja ne sumnjam da cu vec danas nas izbornik i njegovi decki doci do pozitivnog rezultata u Norveskoj i zacepiti gubice raznim kriticarima koji prije svega mrze kvalitetan i profesionalan rad a potom i reprezentaciju Hrvatske.

VL
AS
assssssstttii
15:08 06.09.2015.

Najteži je ciklus jer se zaratilo s navijačima. U Oslu se privode naši navijači samo zato što je HNS naredio zabranu dolaska na utakmicu. Sada bi ih još trebalo proslijediti u Hrvatsku da ih se kazni jer im je HNSS zabranio nošenje hrvatskih dresova i zastava u Oslu, a oni su se drznuli to učiniti??!? To je sprdanje sa svima da bi se omogućilo nekolicini iz Remetinca da i dalje pune džepove. Stvarno je nesposoban ministar sporta kad mu se ovako blati hrvatski dres i zastava.

VL
Avatar Podanak
Podanak
23:58 05.09.2015.

Dobro komentira Mingan, Niko doista dosta griješi. Malo je tvrd u stavovima, a bojim se, podložan i ideologiji. Sport i politika ne bi smjeli ići zajedno. Na dugi rok, ja tu ne vidim uspjeh. Ali dok reuzultai traju, a zasad traju,njegovo mjesto je sigurno.Mi koji zarađujemo do 5000 mjesečno htjeli bi od onih koji nas predstavlaju, a zarađuju nekoliko stotina tisuća tjedno da nas razumiju

VL
DI
Diosiario
13:29 06.09.2015.

Nikad lakše kvalifikacije, dva idu direktno, a treći je kvalitetom totalno inferioran Hrvatskoj. Nikad teže jer imamo do sad najgoreg trenera koji nema blage veze o noogmetu.

VL
MK
MKGRA
15:26 06.09.2015.

Kovac prolupao I pomjesao loncice

VL
Avatar ante_djakovo
ante_djakovo
12:34 06.09.2015.

VL i njegove "velicine" tipa jurisica (ne smije ga se vise komentirati),zazivaju "decembarskog" ne bi li unijeli pomutnju medju Vatrene jer su im braca Kovac trn u oku,kao uostalom i sve sto dise hrvatski.Definitivno ste postali gori od JL,sto je gotovo nemoguce i ove bezvrijedne novine mogu se samo citati da se vidi sto izbezumljena ,orjunaska pera trkeljaju jer znaju da ce uskoro nestati s javne scene kada ova neokomunisticka vlada izgubi izbore i koja je na celu s onim rijeckom nistarijom od jovanovica cinkala HNS kod onih mafijasa iz UEFA.

VL
L0
luena 01
12:51 06.09.2015.

E cuj samo nekih novinara,da imamo zutog pa da nam poslozi reprezentaciju...Da i ,pa sta da ga imamo..Imali smo ga pa smo na mjesto njega doveli Stimca jer ste vi novinari drukali za njega,i od onda reprezentacija konstantno pada..!. Mamic i zuti nikad nece za jedan stol sjest,nit ce zuti na poziv Mamica doci na mjesto izbornika... Znate vi sta mamici i dinamo,"zutom" (R.P ) jos duguju ,novac?!

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
15:41 06.09.2015.

Mozda ti nisi, ali mislim da Anica jest, bar se tako reklamira.

VL
Avatar wakanda
wakanda
12:53 06.09.2015.

Jadan si ti Niko ko i onaj koji te stavio na poziciju izbornika.

VL
MN
Marijan Nikic-Pejic
11:40 06.09.2015.

Istina je da je ovo najtezi kvalifikacijski cirkus, sto ga izbornik i oni huligane iskreirase. Huligani nam otese bodove protiv talijana, a izbornik ce protiv ostalih. Ali eto mozemo se tjesiti, ima i gorih od nas, pogledajte holandeze.

VL
IV
ivaba
15:55 06.09.2015.

Zar se u Hrvatskoj stvarni nista ne moze napraviti da se zaustavi ovo bolesno antihrvatsko huskanje i maltretiranje placenih medija, medija koji su cak otvoreno prosrpski............tko ovo financira tj placa ove novinare za njihova otvorena antidrzavna piskaranja skrivajuci se izaiza sloboda misljenja i govora (medijska sgresija na Hrvatsku)...........

VL
HA
hankbn
15:55 06.09.2015.

Vidim da nisam jedeni koji se čudi medijima. Možemo biti razočarani jedan dan što nismo pobijedili jednu utakmicu ali sve bacati u blato? Protiv Italije u Italiji se pisalo kako je Kovač položio ispit i očitao lekciju talijanskom treneru a danas sve naopački. Smeta Kovač što ima pošten mentalitet koji nije zatrovan tom čudnim (post)komunističkom mentalitetu, jer je odrastao u Njemačkoj, gdje su Gastarbajteri veličali domovinu i poštenje samo da im djeca onu ne zamjene sa tuđinom i ako su baš sami otišli zbog razloga koji mnogi od vas tu opisuju. Šteta.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.