Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu na okupljanje

Izbornik Dalić pridružio Caktaša i Škorića reprezentaciji

Mijo Caktaš
Foto: Jurica Galoić/Pixell
1/3
27.05.2019.
u 12:41

Škorić i Caktaš priključit će se reprezentaciji prvog dana okupljanja, 29. svibnja u Splitu.

Izbornik Zlatko Dalić odlučio je aktivirati pretpozive upućene Mili Škoriću i Miji Caktašu za predstojeće okupljanje reprezentacije, objavljeno je na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatska reprezentacija okuplja se ove srijede u Splitu gdje će boraviti do revijalne utakmice s Nogometnim klubom Omiš (31. svibnja) povodom obilježavanja 100 godina kluba.

Nakon toga Vatreni sele u Opatiju gdje će se pripremati za kvalifikacijsku utakmicu s Walesom (8. lipnja u Osijeku) i prijateljsku utakmicu s Tunisom (11. lipnja u Varaždinu).

Škorić i Caktaš priključit će se reprezentaciji prvog dana okupljanja, 29. svibnja u Splitu.

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Simon Sluga

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Karlo Bartolec, Mile Škorić, Filip Benković, Dario Melnjak

Vezni igrači: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić, Mijo Caktaš

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Nikola Vlašić, Josip Brekalo, Bruno Petković

Komentara 5

ZA
zanaše1
13:37 27.05.2019.

E Daliću,Daliću, da se repka okuplja u Lijevim Štefankima ti bi priključio malog Štefeka. Žalosno ulizivanje i uvlačenje Torcidi.

WT
Wtf
16:16 27.05.2019.

Caktaš je zaslužio izravni poziv odmah, čovjek vezni a zabio 19 golova. Da nosi dres dinama, već bi mediji pisali kako je rakitić u padu forme, kako treba osvježenje, novi igrač... A za Petkovića su Čolak i Marić izmislili nogomet, a Mandžu i Kalinića da ne spominjemo.

IK
Ikonoklast
15:52 27.05.2019.

Pa da, po ljigavcima nije realno da se zove Caktasa, veznjaka,prvog strijelca HNL-a, al Bruno Petkovic, napadac, koji je zabio duplo manje golova, je naravno tu s pravom. Koji savez i koji placenici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije