Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu na okupljanje
Povratak na članak

Izbornik Dalić pridružio Caktaša i Škorića reprezentaciji

Škorić i Caktaš priključit će se reprezentaciji prvog dana okupljanja, 29. svibnja u Splitu.

Komentari 5

ZA
zanaše1
13:37 27.05.2019.

E Daliću,Daliću, da se repka okuplja u Lijevim Štefankima ti bi priključio malog Štefeka. Žalosno ulizivanje i uvlačenje Torcidi.

VL
WT
Wtf
16:16 27.05.2019.

Caktaš je zaslužio izravni poziv odmah, čovjek vezni a zabio 19 golova. Da nosi dres dinama, već bi mediji pisali kako je rakitić u padu forme, kako treba osvježenje, novi igrač... A za Petkovića su Čolak i Marić izmislili nogomet, a Mandžu i Kalinića da ne spominjemo.

VL
IK
Ikonoklast
15:52 27.05.2019.

Pa da, po ljigavcima nije realno da se zove Caktasa, veznjaka,prvog strijelca HNL-a, al Bruno Petkovic, napadac, koji je zabio duplo manje golova, je naravno tu s pravom. Koji savez i koji placenici.

VL
CR
crodark
18:14 27.05.2019.

Inače pratim i Slobodnu Dalmaciju. Caktaš je bio najviše popljuvan od navijaća Hajduka zbog velikih primanja. a sad je heroj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.