Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na Branimirovoj

Pojavile se snimke žestoke tučnjave Bad Blue Boysa i Torcide uoči derbija

Sukob Bad Blue Boysa i Torcide
Foto: Screenshot
27.05.2019.
u 08:44

Policijska uprava zagrebačka na svojim stranicama još nije objavila službene podatke koliko je navijača sveukupno privedeno

U nedjelju je, otprilike pola sata uoči početka utakmice u Zagrebu, nasred Branimirove ulice došlo do žestokoga sukoba između Bad Blue Boysa i Torcide. 

Potvrđuje to snimka koju je objavio portal Balkanski navijači, a na kojoj je također moguće vidjeti da je policija brzo reagirala i rastjerala navijače uz nekoliko uhićenih.

Policijska uprava zagrebačka na svojim stranicama još nije objavila službene podatke koliko je navijača sveukupno privedeno.

Jutarnji list piše da je na križanju Ulice Svetice i Branimirove teško ozlijeđen Ivan C. (30) iz Zagreba, slučajni prolaznik kojeg su pripadnici Torcide teško pretukli dok se vraćao s nedjeljnog ručka. Ivana su bacili na pod i iscipelarili, a u bolnicu je prebačen sa slomljenom gornjom i donjom čeljusti te nosom.  

Komentara 4

DU
Deleted user
09:39 27.05.2019.

Veliki heroji, napali čovjeka na semaforu koji veze sa utakmicom nije imao.

IG
Igi125
09:26 27.05.2019.

Do sukoba je vjerojatno doslo jer tamo policije nije ni bilo. Ocito je za sigurnost puno vazniji autobusni terminal Svetice gdje se nikad nista ne dogada od osiguranja trase po kojoj gostujuci navijaci dolaze do stadiona. Na snimci se moze vidjeti kako na Branimirovoj stoje 2 kombija pa me zanima jel to opet ona ista grupacija koja je haracila po Karlovcu i Zagrebu? I kako to da su opet prema stadionu krenuli bez pratnje?

ZI
zimerman
23:28 27.05.2019.

Idiotizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije