Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA KATAR

Izbornik Dalić našao zamjenu za Modrića: Lovro Majer dobio priliku karijere!

Koper: Susret Portugala i Hrvatske na Europskom U21 prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
28.08.2021.
u 18:07

Hrvatska će 1. rujna gostovati kod Rusije u Moskvi, a tri dana kasnije kod Slovačke u Bratislavi.

Nakon što je odlučeno kako kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zbog ozljede hvatišta mišića neće konkurirati za važne kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. protiv Rusije i Slovačke početkom rujna, izbornik Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv Lovri Majeru.

Majer (23) je ranije ovoga tjedna napustio Dinamo te potpisao ugovor s francuskim prvoligašem Rennesom. Majer je dosada upisao samo jedan nastup za reprezentaciju i to još prije četiri godine u prijateljskom dvoboju protiv Meksika.

Hrvatska će 1. rujna gostovati kod Rusije u Moskvi, a tri dana kasnije kod Slovačke u Bratislavi.

Kapetan Modrić, koji će 9. rujna napuniti 36 godina mogao bi se pridključiti reprezentaciji za posljednji, treći rujanski dvoboj protiv Slovenije u Splitu 7. rujna.

Na ljestvici naše kvalifikacijske skupine Hrvatska i Rusija imaju po šest bodova, Slovačka pet, Cipar četiri, Slovenija tri, a Malta jedan bod.

>>> Davor Šuker jedini ispred Luke Modrića

Komentara 6

DU
Deleted user
23:47 28.08.2021.

Lovro je odlican igrac !Osobno bi ga i stavija u prvih 11 !

Avatar matezanki13
matezanki13
18:39 28.08.2021.

zaslužio je👍

KO
Kološanin
19:34 28.08.2021.

Lovro Majer i Luka Modrić, osim istih inicijala, nemaju nikakve druge sličnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije