Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALA NAVIJAČIMA

Dalić prešutio o kome govori, ali neke će igrače njegove riječi oduševiti

International Friendly - Switzerland v Croatia
DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.10.2020.
u 23:13

"Dobili smo širinu, ali treba se stalno dokazivati iz utakmice u utakmicu. Sad možda ne izgledamo najbolje, ali složit ćemo se. Drago mi je da smo navijačima poklonili ovu pobjedu. Popravili smo atmosferu i sad idemo dalje", zaključio je Dalić

Nakon uspješno apsolvirane prijateljske utakmice protiv Švicarske (2:1), izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić stao je pred kamere Nove TV i opisao svoje dojmove utakmice.

- Čestitam dečkima na pobjedi, hvala i navijačima koji su nas danas bodrili i bili većina na utakmici. Ovo nam je jako dobro došlo kao priprema za Švedsku i Francusku. U početku smo se malo tražili, nije igračima bilo lako, ali na kraju smo dobili utakmicu i neki igrači su pokazali da mogu biti u reprezentaciji - započeo je Dalić.

Iako su i rezultat i predstava izgledali dosta dobro, izbornik nije bio u potpunosti zadovoljan. 

- Dobili smo širinu, ali treba se stalno dokazivati iz utakmice u utakmicu. Sad možda ne izgledamo najbolje, ali složit ćemo se. Drago mi je da smo navijačima poklonili ovu pobjedu. Popravili smo atmosferu i sad idemo dalje - zaključio je Dalić.

Ključne riječi

Komentara 7

RE
RedTree
23:45 07.10.2020.

Bravo, samo tako dalje, čvrsto i borbeno. Nek igraju najbolji bez obzira na godine i nek igraju igrači na svojim prirodnim pozicijama.

RE
RedTree
00:14 08.10.2020.

Kao što smo sugerirali za Bradarića i da Pašalić igra svoju poziciju, tako isto bi bilo pametno probati dovesti Jeremy T_oljana za desnog beka jer Vrsaljko nažalost često izostaje.

ZO
zoca
07:28 08.10.2020.

ako Dalic protiv Svedske vrati u odbranu stare a izostavi Melnjaka i Bradarica pogrijesit ce jer tek sad treba im pruziti priliku..Vida nije u formi i dosta nesiguran .Jedvaj nazalost nije dobar.Brekalo i Padalic bi opet trebali dobiti sansu kao i Budimir ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije