Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALA NAVIJAČIMA
Povratak na članak

Dalić prešutio o kome govori, ali neke će igrače njegove riječi oduševiti

"Dobili smo širinu, ali treba se stalno dokazivati iz utakmice u utakmicu. Sad možda ne izgledamo najbolje, ali složit ćemo se. Drago mi je da smo navijačima poklonili ovu pobjedu. Popravili smo atmosferu i sad idemo dalje", zaključio je Dalić

Komentari 7

RE
RedTree
23:45 07.10.2020.

Bravo, samo tako dalje, čvrsto i borbeno. Nek igraju najbolji bez obzira na godine i nek igraju igrači na svojim prirodnim pozicijama.

VL
RE
RedTree
00:14 08.10.2020.

Kao što smo sugerirali za Bradarića i da Pašalić igra svoju poziciju, tako isto bi bilo pametno probati dovesti Jeremy T_oljana za desnog beka jer Vrsaljko nažalost često izostaje.

VL
ZO
zoca
07:28 08.10.2020.

ako Dalic protiv Svedske vrati u odbranu stare a izostavi Melnjaka i Bradarica pogrijesit ce jer tek sad treba im pruziti priliku..Vida nije u formi i dosta nesiguran .Jedvaj nazalost nije dobar.Brekalo i Padalic bi opet trebali dobiti sansu kao i Budimir ..

VL
SO
sohnahoakasaa
15:56 08.10.2020.

Samo se smirite i nemojte 'savjetovati' Izbornika kaj da dela. Ima igrače, ima svoj stožer i ni u snu nemojte mislite da išta bolje znate od njih i igrača. Vaše i naše je da navijamo, da im želimo zdravlje dušee i tijela. Meni je važno da su Vatreni konačno ljudi s moralnim kvalitetama kojima će dočekati i nove mlade svoje nasljednike. Samo takvi moraju i mogu biti u Nacionalnoj vrsti, našponos i dika. Bravo dečki i samo naprijed. Svaki pad je normalan (povremeno poželjan) jer je najbolja učiteljica života i rada. Najslađe dolazi poslije. Dizanje... Sretno i Domovini uvijek vjerni i spremni. Vi i mi zajedno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.