Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŽDRIJEBA

Izbornik Srbije "smrtno" ozbiljan nakon šale Brazilca: Ne bojimo se, želimo izazov!

Republic of Ireland v Serbia - FIFA World Cup 2022 - European Qualifying - Group A - Aviva Stadium
Foto: Niall Carson/PRESS ASSOCIATION
1/4
02.04.2022.
u 11:57

- Dobili smo tešku skupinu, sve protivnike treba respektirati, ali prije svih moramo respektirati sebe same.

Skupina G Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru nakon prva je tri izvučene reprezentacije uvelike podsjećala na skupinu E iz Rusije. Kuglice su nasmijale prisutne s Brazilom, Švicarskom i Srbijom, a da je na kraju stigla Kostarika kao potencijalna, umjesto Kameruna, bilo bi pravo malo čudo.

Naravno, nasmijani su bili i izbornici spomenutih reprezentacija iako je samo Tite bio i prije četiri godine za kormilom. Švicarska umjesto Vladimira Petkovića sad ima Murata Yakina, a Srbija se preporodila uz Dragana Stojkovića, dok je u Rusiji momčad vodio Mladen Krstajić.

- To nije skupina ni smrti ni života. Svaka grupa ima stupanj težine. Skoro je sve isto kao i 2018. , baš sam se našalio sa srpskim izbornikom o sličnosti grupe iz 2018. Srbija i Švicarska su eliminirale Portugal i Italiju u svojim skupinama, Kamerun je vrlo jaka afrička momčad - kazao je Tite.

Soccer Football - World Cup - South American Qualifiers - Bolivia v Brazil - Estadio Hernando Siles, La Paz, Bolivia - March 29, 2022 Brazil's Richarlison celebrates scoring their fourth goal with teammates REUTERS/Manuel Claure Photo: MANUEL CLAURE/REUTERS
Foto: MANUEL CLAURE/REUTERS

Srpski izbornik nije se osvrtao na ono što je bilo, ali jest prema onome čemu se nada:

- Dobili smo tešku skupinu, sve protivnike treba respektirati, ali prije svih moramo respektirati sebe same. Vjerujem da možemo uspjeti, da možemo proći. Ne bojimo se i želimo izazov!

Srbija otvara protiv Kameruna, potom slijede Brazil i Švicarska.

>>> Evo kad, gdje i s kim igra Hrvatska u Kataru

Komentara 4

TR
Tripoli
13:00 02.04.2022.

E. A kaj ima u eritreji i oni su za ruse?!glupo mi stalno citat o serviji ...

BU
bum5bar
12:51 02.04.2022.

Srbi ispadaju gube sve tri utakmice

Avatar Mistborn
Mistborn
13:03 02.04.2022.

A zašto je ta skupina uopće bitna?! Zašto ne pišete o skupini s kojom se križamo kad prođemo? Tamo gdje su Španjolska i Njemačka!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije