Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ŽDRIJEBA

VIDEO Izbornik Srbije u Dohi "zaskočio" Dalića pa mu postavio teško pitanje

Foto: Screenshot
1/4
31.03.2022.
u 10:01

– Ono što ste učinili u Lisabonu za svaku je pohvalu. Puno se toga promijenilo nabolje i sad ste tvrd orah bilo kome. Nitko neće biti sretan ako vas izvuče.

Ždrijeb skupina Svjetskog nogometnog prvenstva održava se sutra i delegacije svih sudionika počele su se okupljati u Dohi, a tom prigodom odvila se simpatična scena susreta izbornika Srbije Dragana Stojkovića i našeg Zlatka Dalića.

Odmah je "pao" zagrljaj i direktno pitanje potencijalnog protivnika vatrenima u skupini:

– Reci iskreno, bi li volio Srbiju kao protivnika na Svjetskom prvenstvu?

Dalić je iskreno i odgovorio:

– Ne bih, naravno. Ne zato što ne volim Srbiju nego zato što imate odličnu momčad, opasna ste reprezentacija.

Potom je hrvatski izbornik jednako iskreno odgovorio koga bi volio u skupini. Isto to rekao je i hrvatskim medijima.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

– Najbolje bi bilo da je to Katar, samo da ne bude neka momčad iz Europe. Bitno mi je izbjeći Francusku jer nam radi velike probleme. Imena drugih rivala nisu toliko važna. U konačnici, matematika je jasna, ako želimo proći grupu, moramo pobijediti dvije utakmice - prenio je Kurir Dalićeve riječi.

Medije iz susjedstva zanimalo je i malo više o tome kako viceprvak svijeta vidi njihovu reprezentaciju koja je u očitom pozitivnom naletu.

– Ono što ste učinili u Lisabonu za svaku je pohvalu i dolaskom Stojkovića na mjesto izbornika puno se toga promijenilo nabolje i sad ste tvrd orah bilo kome. Nitko neće biti sretan ako vas izvuče – istaknuo je Dalić i potom odao još jedno priznanje Stojkoviću:

29.03.2022., Katar, Doha - Prijateljski turnir na kojem nastupaju Katar, Bugarska, Slovenija i Hrvatska priprema je za nadolazece Svjetsko prvenstvo. Prijateljska nogometna utakmica na stadionu Education City, Hrvatska - Bugarska. Zlatko Dalic, Ivica Olic, Vedran Corluka Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

– On je bio legenda, jedan od najboljih jugoslavenskih nogometaša. Ne možemo se uspoređivati jer na terenu nisam bio ni blizu njegova talenta i karijere koju je ostvario. Nikad nisam igrao za reprezentaciju i to mi je nedostajalo u prvim trenucima preuzimanja Hrvatske. Zato sam se i okružio momcima kao što su Olić, Ćorluka i Mandžukić, za koje sam znao da mi mogu mnogo pomoći.

 

Komentara 22

Avatar mrbr
mrbr
10:31 31.03.2022.

Dobar je Dalić, iskreno, pristojno, skromno...tako se to radi.

TT
tik tak
11:42 31.03.2022.

Uvijek ovi opančari ispituju bojimo li ih se..? Naravno da vas se ne bojimo ali je pravo pitanje bojite li se vi nas...Zlatko trebao si mu postaviti pitanje zašto bi se mi vas bojali....? Vi se trebate bojati nas...Vi ste za nas trećerazredna reprezentacija...

Avatar Mistborn
Mistborn
11:16 31.03.2022.

Ovi su opsjednuti i opterećeni Hrvatskom! 🤨 Ma dajte više sjašite i prestanite nas "zaskakat"!!! Nađite si neke ibne prijatelje, a ne ko siročići za jedinim kog znaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije