Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČVRST STAV

Iz Hajduka se opet oglasili oko reprezentacije, evo što su poručili HNS-u

Milenijiska fotografija Šime Strikomana na Poljudu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
22.06.2019.
u 19:02

"Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima, s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema."

U ponedjeljak će se na Poljudu održati sastanak između Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza. Na sastanak je Grad Split, kao većinski vlasnik, pozvao i predstavnike Hajduka, a tim su se povodom oglasili iz splitskog kluba.

"U svojem nedavnom priopćenju HNK Hajduk je iznio stav vezan za odnose između Kluba i Saveza te posljedično i na mjesto odigravanja kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Mađarska. HNK Hajduk i u ovoj prigodi jasno naglašava kako čvrsto stoji iza tada rečenoga i svoj stav bez konkretnih promjena u odnosima neće mijenjati. 

Klub je spreman aktivno sudjelovati na sastanku u ponedjeljak na Poljudu isključivo s ciljem razgovora o prvim koracima prema transparentnijim i poštenijim odnosima prema svim klubovima, s ciljem otklanjanja godinama gomilanih problema. Tek kad se te promjene počnu događati, odnosno kad se uvjerimo da čelnici HNS-a konačno s riječi prelaze na konkretna djela, HNK Hajduk je spreman preuzeti aktivnu ulogu u procesu organizacije odigravanja neke od sljedećih utakmica naše reprezentacije", stoji u priopćenju.

Iz Hajduka su ranije poručili da ne žele 'da se atmosfera podjela i antagonizma prelije na utakmicu reprezentacije i sigurno neće sudjelovati u organizaciji dvoboja u takvim okolnostima', dok su iz splitskog Gradskog vijeća javili:

"Zbog dugogodišnjeg neprimjerenog i neprihvatljivog odnosa prema našem gradu i klubu potrebna je isprika Hrvatskog nogometnog saveza, kao čin dobre volje i korak prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i jačanju zajedništva."

Ključne riječi

Komentara 17

MP
marijan.pinkeva
19:23 22.06.2019.

Dajte vi iz Hajduka i grada najprije objasnite od kuda se pojavila ona svastika na travnjaku i tko je bio autor, do tada, sve drugo su dječja posla.

Avatar jeremija1
jeremija1
20:18 22.06.2019.

skrivaju se iza grada, jer žele u priču uvući cijeli Split i Dalmaciju s ciljem produbljivanja razdora među Hrvatima. Hajdukovi bivši igrači koji su igrali za repku nikad nisu nasjedali na tu jeftinu propagandu jer jako dobro znaju da unatočč nekim pogreškama HNS-a iza cijele ove hajke na HNS stoje zlonamjerni pojedinci koji manipuliraju navijačima. Znaju, ali se ne smiju javno oglasiti jer bi u suprotnom na njih išlo i drvlje i kamenje. Zato po tom pitanju moraju šutiti. Hajduka se želi prikazati isključivo kao žrtvu s ciljem pranja vlastite odgovornosti i nesposobnosti kojom je u zadnjih 10-15 godina institucija Hajduk dovedena u ovakvu krizu. Sve to naravno ne opravdava Mamića od nekih stvari, isto kao niti HNS. Kao navijać Dinama Hajduku osobno želim da za redom osvoji nekoliko prvenstava, jer mi je ovo bez konkurencije sada dosadno pratiti.

ZR
Ze Roberto u
20:20 22.06.2019.

Zabraniti igrati reprezentaciji u Splitu dok se ne otkrije tko je odgovoran za svastiku!! Možda im može pomoći drug Ostojić....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije