Naslovnica Sport reprezentacija

Gdje će Hrvatska igrati i hoće li na Poljudu? Evo što kažu u HNS-u

U međuvremenu se pojavila informacija da će se susret, ako otpadne Split, igrati na Rujevici. No, iz izvora bliskih vrhu HNS-a doznajemo da to nije istina i da riječki stadion nije u kombinacijama.
18. lipnja 2019. u 19:16 16 komentara 2362 prikaza
Hrvatska - Wales
Foto: Reuters/ PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Gdje će se igrati kvalifikacijska utakmica za Euro između Hrvatske i Mađarske 10. listopada postalo je upitno nakon jučerašnjeg priopćenja Hajduka.

Hrvatska - Wales PROPADA SUSRET NA POLJUDU?! Hajduk: Sigurno nećemo sudjelovati u utakmici nogometne reprezentacije

HNS je prvo objavio da će se taj susret odigrati na Poljudu, no iz splitskog kluba su poručili da ne žele "da se atmosfera podjela i antagonizma prelije na utakmicu reprezentacije i sigurno neće sudjelovati u organizaciji dvoboja u takvim okolnostima".

Sve će biti jasnije sutra kada se sastaje gradsko vijeće Splita, a jedna od tema će biti i domaćinstvo utakmice hrvatske reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija HRVATSKA PALA Vatreni više nisu među pet najboljih reprezentacija na svijetu

U međuvremenu se pojavila informacija da će se susret, ako otpadne Split, igrati na Rujevici. No, iz izvora bliskih vrhu HNS-a doznajemo da to nije istina i da riječki stadion nije u kombinacijama.

>>> Pogledajte što je predsjednik HNS-a rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

 

 

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

 • iron.hide.54966:

  Neka poljuda hajduku i ultri za drugo i nije. Neka se inate komu hoće...

 • portugisac:

  Čujem slučaj "Svastika" je zastario. Dok god se ne pronađe tko je izradio svastiku nema igre repke na Poljudu. Svatko normalan zna da samo čekaju da izvedu neku novu smicalicu. Oni neznaju da ako naštete HNS-u naštetili su Hrvatskoj. Ustvari ... prikaži još! oni to dobro znaju.

 • Avatar Inati_se_slavonijo
  Inati_se_slavonijo:

  Što dalje od mrzitelja sporta i Hrvatske. Tamo dolje očito vlada mafija u čiji rog puše ulica odnosno dio torcide i ovima čuva leđa. A dok je tako Hrvatska repka nema što tražiti u Splitu. Nadam se da je sada ... prikaži još! jasno i Daliću i svim igračima koji su htjeli na poljud.