Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRZLAMA

Gdje će Hrvatska igrati i hoće li na Poljudu? Evo što kažu u HNS-u

Hrvatska - Wales
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/6
18.06.2019.
u 19:16

U međuvremenu se pojavila informacija da će se susret, ako otpadne Split, igrati na Rujevici. No, iz izvora bliskih vrhu HNS-a doznajemo da to nije istina i da riječki stadion nije u kombinacijama.

Gdje će se igrati kvalifikacijska utakmica za Euro između Hrvatske i Mađarske 10. listopada postalo je upitno nakon jučerašnjeg priopćenja Hajduka.

HNS je prvo objavio da će se taj susret odigrati na Poljudu, no iz splitskog kluba su poručili da ne žele "da se atmosfera podjela i antagonizma prelije na utakmicu reprezentacije i sigurno neće sudjelovati u organizaciji dvoboja u takvim okolnostima".

Sve će biti jasnije sutra kada se sastaje gradsko vijeće Splita, a jedna od tema će biti i domaćinstvo utakmice hrvatske reprezentacije.

U međuvremenu se pojavila informacija da će se susret, ako otpadne Split, igrati na Rujevici. No, iz izvora bliskih vrhu HNS-a doznajemo da to nije istina i da riječki stadion nije u kombinacijama.

>>> Pogledajte što je predsjednik HNS-a rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

IH
iron.hide.54966
20:41 18.06.2019.

Neka poljuda hajduku i ultri za drugo i nije. Neka se inate komu hoće...

PO
portugisac
20:46 18.06.2019.

Čujem slučaj "Svastika" je zastario. Dok god se ne pronađe tko je izradio svastiku nema igre repke na Poljudu. Svatko normalan zna da samo čekaju da izvedu neku novu smicalicu. Oni neznaju da ako naštete HNS-u naštetili su Hrvatskoj. Ustvari oni to dobro znaju.

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
19:29 18.06.2019.

Što dalje od mrzitelja sporta i Hrvatske. Tamo dolje očito vlada mafija u čiji rog puše ulica odnosno dio torcide i ovima čuva leđa. A dok je tako Hrvatska repka nema što tražiti u Splitu. Nadam se da je sada jasno i Daliću i svim igračima koji su htjeli na poljud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije