Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baghdatis uvjerljiv

Karlović i Martić ispali u prvom kolu Roland Garrosa

Ivo Karlović - Marcos Baghdatis
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.05.2015.
u 15:23

Nakon uspješnih kvalifikacija Petra Martić izgubila je u prvom kolu od 21 nositeljice Muguruze koja je slavila sa 6:2, 7:5.

Nakon što je Mirjana Lučić-Baroni odlično otvorila Roland Garros i prošla u drugo kolo, hrvatska je ostala bez dva predstavnika. U muškoj konkurenciji ispao je Ivo Karlović, a u ženskoj Petra Martić.

Marcos Baghdatis bez većih poteškoća pobijedio je 'diva sa Šalate' sa 3:0, bilo je 7:6 (6), 6:4, 6:4. 

U prvom setu nije bilo breakova, a u 13. igri koncentriraniji je bio Cipranin. Drugi set otvorio je oduzimanjem servisa, ali Karlović se uspješno vratio i izjednačio na 3:3, da bi pred kraj ponovno pokleknuo. Treći set počeo je isto kao i drugi - breakom, ali ovoga puta prednost je održao do kraja. Meč je trajao dva sata i 22 minute, a Baghdatis je došao do treće pobjede nad Karlovićem u njihovu četvrtom dvoboju.

A nakon uspješnih kvalifikacija Petra Martić izgubila je u prvom kolu od 21 nositeljice Muguruze koja je slavila sa 6:2, 7:5.

>>Lučić-Baroni izbacila Amerikanku Davis i plasirala se u drugo kolu

Komentara 1

PE
peugeot
15:32 24.05.2015.

Nista za cudjenje. Baghdatis je vrlo, vrlo solidan igrac bio i ostao. Njemu je "sljaka" mnogo bliza podloga nego "Dr Ivi". Nista, ama bas nista, Karlovic nije mogao ocekivati od Roland Garros-a ! Tu servis skoro nista ne znaci, nego tenis, cisti tenis, po onoj : kome opanci, kome obojci ! Nakloni se, i pokazi sta (u tenisu) mozes i znas. Nije to, dum-dum-dum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije