Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi trenera

Ivković novi trener Željezničara, Tramezzani preuzima bivši Dalićev klub

Autori: Vecernji.hr, Hina
18.06.2021.
u 13:50

Razmišljam kao Ivica Osim, nisam čovjek koji trči za titulama, trener sam koji voli stvarati igru i igrače, toga sam puno napravio u Hrvatskoj, poručio je Ivković.

Hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Ivković novi je trener bosanskohercegovačkog premijerligaša Željezničara, objavio je klub s Grbavice.

Upravni odbor Željezničara donio je odluku o novom šefu stručnog štaba, a riječ je o hrvatskom treneru Tomislavu Ivkoviću koji je na tome mjestu naslijedio Blaža Sliškovića. U pisanoj izjavi on se zahvalio na povjerenju novoj upravi nogometnog kluba iz Sarajeva koji se suočava s financijskim problemima.

"Klub ima problem, a to su financije koje se moraju brzo riješiti. Moramo što prije stabilizirati ekipu, napraviti dobru selekciju igrača da vidimo tko od domaćih igrača i juniora ima kvalitetu da se priključi“, rekao je Ivković.

Izrazio je očekivanje da će se ojačati rad s podmlatkom u klubu. Prema njegovim riječima, nogometni uzor mu je upravo bio Ivica Osim, nekadašnji proslavljeni igrač i trener Željezničara.

"Razmišljam kao on, nisam čovjek koji trči za titulama, trener sam koji voli stvarati igru i igrače, toga sam puno napravio u Hrvatskoj. Popis igrača koji su radili sa mnom i koji su dobili prigodu debitirati je dugačak", dodao je novih trener Željezničara.

Ivković bi se klubu s Grbavice trebao priključiti sljedećeg tjedna, a zajedno s njim će stručni tim činiti hrvatski nogometaš i Armando Marenzi, koji je po nastavku karijere radio kao trener.

Dodajmo kako je bivši trener Hajduka, Talijan Paolo Tramezzani postao novi trener Al-Faisalyja iz Saudijske Arabije. Taj klub svojevremeno je vodio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Talijan je potpisao na godinu dana uz opciju produljenja za još jednu godinu. Al-Faisaly je prošlu sezonu završio kao deveti u prvenstvu od 16 momčadi, ali od ispadanja ga je dijelio samo jedan bod.

Video - Nevjerojatne scene u Dubrovniku: Pogledajte što je dočekalo igrače Hajduka

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:50 18.06.2021.

I ti ćeš brzo dobiti laganu cipelicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije