Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEVI Nika Fleiss u prvom slalomu sezone 20., Ana Jelušić bez druge vožnje

Ivica: Otac će postaviti brzu i zahtjevnu stazu

15.11.2008.
u 21:09

Bila je ljutita. Potpuno razumljivo. Jer u omiljenom Leviju Ana Jelušić nije uspjela izboriti drugu vožnju. Na neselektivnoj stazi bila je dovoljna jedna pogreška na kraju prijelomnice da jedna od najboljih slalomašica današnjice ostane bez ijednog boda.

- Ana je vjerovala da će u Leviju dobro skijati, zato je na cilju i bila toliko nesretna. Govorila je: “Kako mi se to moglo dogoditi” - rekao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

Nika Fleiss, pak, uspjela je doskijati do 20. mjesta. Za skijašicu koja se stalo bori sa zdravljem lijepi početak sezone.

- Nika ipak i nije bila oduševljena - prenio je Pavlek.

Sofija Novoselić nije nastupila zbog ozljede kvadricepsa nakon pada na treningu. No, današnji su pregledi pokazali da nije došlo do pucanja mišića i Sofija će se vrlo brzo oporaviti.

U nedjelju će u Leviju (10 i 13 sati) prvi slalom sezone voziti i Ivica Kostelić, uz kojeg će nastupiti i Dalibor Šamšal.

- Neću govoriti o pobjedama i postoljima, no svaki dobar rezultat mnogo bi mi značio za nastavak sezone - rekao je Ivica.

Naš je najbolji skijaš od otvaranja Svjetskog kupa u Söldenu prije tri tjedna, na Mölltalu trenirao gotovo samo slalom.

- Pripreme u Austriji bile su dobre, malo je padala kiša, ali više možete naučiti i napredovati kad trenirate po lošem vremenu.

U Leviju će uvjeti biti sjajni.
- Da, ledena staza, ali to mi odgovara. Otac postavlja stazu za drugu vožnju i sigurno će biti brza i zahtjevna - dodao je Ivica, koji je prošle sezone bio peti u ukupnom poretku slalomaša.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije