Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO IVICA

U obitelji Kostelić stiže druga prinova!

Janica i Ivica Kostelić
Željko Lukunić/PIXSELL
29.04.2016.
u 14:43

Na gostovanju na Narodnom radiju naš najbolji skijaš Ivica Kostelić osim što je govorio o filmu 'Upoznaj samog sebe', skijanju i svom posljednjem boravku na Islandu, osvrnuo se i na Janičino mjesto ministrove pomoćnice za sport.

- Neka ona to radi ako ju to čini sretnom, ja ću je podržati. Sportu se može puno pomoći jer sport, po meni, zaslužuje veću potporu države, s obzirom na to koliko čini na promociji domovine, a Janica je ozbiljna i savjesna osoba i mislim da može taj posao raditi dobro - rekao je Ivica na gostovanju.

Ivica je već razmišljao hoće li nastaviti karijeru, a onda odlučio da će skijati najmanje do sljemenske utrke.

- Svemu dođe kraj, a moj odlazak u sportsku mirovinu nije više daleko, radi se o nekoliko mjeseci ili godinu, dvije. Nastavljam sigurno da sljemenske utrke sljedeće godine, a dalje ću vidjeti kako stojim sa zdravljem... Zdravlje je za sada dobro, uskoro idem na snijeg i čovjek se nada dokle god stoji na nogama, dodaje Ivica.

Osvrnuo se Ivica na sina, a najavio je i prinove.

- Ivan je dobar dečko! Sretan sam jer je jako zainteresiran za glazbu... Nažalost, često nisam doma... Uskoro ću sudjelovati puno više. Dolazi nam još jedan dečko!

>> 'Brend Janica ne smije se uklopiti u hrvatsko političko sivilo!'

Komentara 2

DH
dalibor.hren
13:04 30.04.2016.

Rodila se zamjenica ministra i upisala osmi razred OŠ!

GR
grodar
15:49 29.04.2016.

Koga to zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije