Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masters veterani

Ivanišević zbog ozljede morao predati Rafteru

Goran Ivanišević
Igor Kralj
05.12.2009.
u 16:54

U meču koji je direktno odlučivao o finalistu turnira, Splićanin je zbog ozljede morao predati dvoboj u prvom setu pri svom vodstvu od 5:3.

Uvertira za spektakl u Londonu bila je odlična:

- Rafter mi je 2001. spasio život, potrudit ću se da ga ponovo isprašim ukoliko mi se ukaže prilika - najavljivao je reprizu čuvenog wimbledonskog finala iz 2001. Goran Ivanišević koji je tada pobjedom nad Australcem Patrickom Rafterom stigao do svog jedinog Grand Slam naslova.

- Svako toliko taj mi meč dođe u snovima. To je noćna mora u kojoj me oblijeva hladni znoj - govorio je u šali Rafter također najavljujući uspjeh i uzvratnom dvoboju protiv najvećeg hrvatskog tenisača.

Nažalost, susret koji su mnogi očekivali s nestrpljenjem jučer nije priveden kraju.

U trećem kolu Mastersa teniskih veterana, meču koji je direktno odlučivao o nedjeljnom finalistu turnira, Splićanin je zbog ozljede morao predati dvoboj u prvom setu pri svom vodstvu od 5:3.

Tako Goran nakon dvije pobjede u skupini (Cash i Pioline) zbog ‘više sile’ ipak ostaje bez nastupa u finalu Mastersa gdje je već 2006. izgubio od Haarhuisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije