Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER UZ IGRAČA

Ivanišević o Đokoviću: Zbog njegovih stavova o cjepivu volim ga još i više!

14.04.2022.
u 13:53

- On je jedina osoba na svijetu koja govori ono što misli. Ostali jedan dan pričaju jedno, drugi dan drugo. On od početka brani svoje ideale i zato ga još više poštujem.

Španjolski tenisač Alejandro Davidovich Fokin iznenađujuće je pobijedio Novaka Đokovića u drugom kolu Monte Carla, zbog čega je Srbin žestoko psovao, ali osim tog detalja, u prvi plan stigao je njegov trener Goran Ivanišević.

Naime, najbolji tenisač svijeta u blagoj je krizi, vjerojatno zbog svega što se početkom godine događalo u Australiji. Zato mu trener treba više nego ikad, prvenstveno da ga "digne" u teškim trenucima.

- Došao je bolestan. Nije ni prošle godine dobro krenuo na zemlji, a onda osvojio Roland Gatrros. Nadamo se da će to ponoviti da će moći u Sjedinjene Američke Države i zaigrati US Open - izjavio je Ivanišević za Ubitennis.

Upravo ta nesigurnost oko ulaska u neku od zemalja stvara dodatni stres, a sve zato što se Đoković odbija cijepiti. Što ga je, u konačnici, dovelo do svih onih problema početkom godine.

- Njegov život, njegova odluka, koju poštujem. Pošteno je rekao da je spreman riskirati karijeru zbog stavova. Zato ga volim još i više, stoji iza onoga što govori. On je jedina osoba na svijetu koja govori ono što misli. Ostali jedan dan pričaju jedno, drugi dan drugo. On od početka brani svoje ideale i zato ga još više poštujem - naveo je Ivanišević.

Očito je malo zaboravio da se prije Australije Novak nije izjašnjavao po pitanju cijepljenja. To izražavanje stava, odnosno je li se cijepio ili nije, uslijedilo je tek nakon neuspješnog ulaska u Australiju.

>>> Kronologija Đokovićevih problema u Australiji

Komentara 27

ZG
Zeljko Grabar
16:11 14.04.2022.

Zalosno je kad jedan veliki bivsi igrac sad mora kmecati ovakove stvari. Razumijem da se ne kolje krava koja daje najvise mlijeka ali Ivanisevic bi uskoro mogao poceti i o Domovinskom ratu nesto slicno kao i obitelj Djokovic ako mu se plati. E moj Ivanisevicu dali ti je to trebalo i dali si dekintiran do te mjere da vise nemas kontrole nad onim sto blebeces. Pazi da ne zavrsis kao tebi slican i daleko bolji igrac Boris Becker jer i njegovo kao i tvoje prezime se pojavljuje svagdje gdje pomalo ima sranja.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:58 14.04.2022.

Ivanišević niti u jednom trenutku ne govori o cjepivu, nego isključivo o Novaković stavovima i principima kojih se drži, tako da ne razumijem potrebu da mu se stavlja u usta nešto što nije rekao.

DU
Deleted user
15:37 14.04.2022.

zasto me brisete? zar je sporno napisat da je netko tko nema zavrsenu srednju skolu a negira znanost - primitivac? eto vam ih obojice, nosite si ih doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije