Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za vrtić na Turnju

Ivanišević i Rafter će u Karlovcu reprizirati finale Wimbledona!?

Goran Ivanišević
Reuters
15.12.2009.
u 09:26

Od koncerta Tonija Cetinskog u Karlovcu prikupljeno je 100 tisuća kuna, slijede aukcija slika akademskih slikara te nogometni, teniski i rukometni turniri...

Prava medijska "bomba" odjeknula je tek u neformalnom dijelu druženja predstavnika uprave Karlovačke banke i novinara, na kojem su predstavljeni najnoviji rezultati akcije "Štedim i darujem", namijenjene gradnji i opremanju vrtića na Turnju.

Australac – velika želja

– Jedna od akcija bit će i teniski turnir i računamo kako će jedan od sudionika svakako biti naš proslavljeni as i dioničar naše banke Goran Ivanišević. A velika želja nam je da mu suparnik bude Australac Pat Rafter. Karlovac bi tako vidio reprizu wimbledonskog finala i učinit ćemo sve da taj projekt i ostvarimo – kaže Siniša Žanetić, predsjednik uprave Karlovačke banke.

Susret bi se odigrao u karlovačkoj Školskoj sportskoj dvorani Mladost, a neovisno o tome tko će u konačnici biti sudionici, zasigurno će biti organizirano i druženje teniskih zvijezda s karlovačkim mališanima.

Riječ je o samo jednoj u nizu akcija za vrtić na Turnju. Jedna od njih, koncert Tonija Cetinskog pred više od četiri tisuće Karlovčana, uspješno je završena 6. prosinca.

– Zaradili smo 78.502 kune, no dodali smo tom iznosu iznos potreban da to zaokružimo na 100 tisuća kuna i sada imamo prikupljenih oko 250 tisuća. Cilj je milijun kuna – podsjetio je Žanetić, a mala Nora Šarinić, 6-godišnjakinja iz vrtića Gaza, na stupu na Trgu Matije Gupca pomaknula je skalu do novog iznosa i, uz neodoljiv osmijeh, još jednom zahvalila svima koji pomažu njezinim vršnjacima.

Meč Ivaniševića i Raftera svakako bi izazvao najveću pozornost javnosti, ali Karlovačka banka planira još nekoliko vrijednih kulturnih i sportskih događaja u sklopu ove akcije:

– Ono što je posve sigurno jest da ćemo u veljači organizirati veliku aukciju slika. Brojni hrvatski akademski slikari već su se odazvali našem pozivu i donirali radove – kaže Žanetić i dodaje kako će osim tenisača za vrtić na Turnju igrati i rukometaši, a političari će zaigrati nogomet. Još se ne znaju suparnici, no...

Vlade Hrvatske i Slovenije

– Pokušavamo dogovoriti prijateljski susret hrvatske i slovenske vlade. Bila bi to sjajna poruka, nakon svih svađica, da zajedno zaigraju za djecu – veli Žanetić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije