Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković prvi će put bacati disk u Rimu

Ivanča: Ako treba, teretanu ćemo napraviti u garaži

Sandra Perković (1)
Igor Kralj/Pixsell
25.05.2011.
u 09:33

Konkurencija u Rimu bit će još jača od one u Šangaju jer dolaze Rumunjka Nicoleta Grasu i Njemica Nadine Müller koja je lani postigla najbolji rezultat

Sandra Perković, europska prvakinja u bacanju diska, u srijedu putuje u Rim gdje će dan kasnije drugi put nastupiti na mitingu Dijamantne lige.

– Prvi ću put nastupiti na Olimpijskom stadionu u Rimu i jedva čekam da počne natjecanje – rekla je Sandra koja se odmorila od puta iz Šangaja gdje je pobijedila.

U odnosu na Šangaj, konkurencija u Rimu bit će još jača.

Nikad ispod 60 metara

– Uza sve one koje su nastupale u Šangaju, u Rim dolaze Rumunjka Grasu i Njemica Müller. Riječ je o dvije sjajne bacačice. Uostalom, Müller je lanjsku sezonu završila s najboljim rezultatom – istaknula je Sandra Perković.

Ivan Ivančić, Sandrin trener, zadovoljan je kako su odradili treninge između Šangaja i Rima.

– Na treninzima Sandra nije bacala ispod 60 metara. Teško je reći koje će dužine postići u Rimu, ali svakako da bismo bili zadovoljni sa 65-66 metara. Što se tiče konkurencije, nikoga se ne bojimo, a već sam počeo primjećivati kako ostale bacačice imaju sve više respekta prema Sandri. Sad je već gledaju kao ozbiljnu konkurenciju, a ne kako tamo neku klinku koja je iskočila na jednom natjecanju – rekao je Ivančić.

Kuharica je spremna

Raspored natjecanja je toliko zgusnut da nema puno vremena za treninge.

– Lipanj nam je prenatrpan. Sandra će nastupiti u Varaždinu na Hrvatskom kupu 4. lipnja, tjedan dana kasnije je New York, pa Kup nacija u Izmiru, a na kraju mjeseca idemo u Lausannu – istaknuo je Ivančić.

Što je s Bjelolasicom?

– Našao sam smještaj u jednoj vikendici. Našli smo i jednu kuharicu, tako da hrana neće biti problem. Što se tiče bacališta, ono je u redu, jedan čovjek ondje redovito kosi travu. Jedino ne znam gdje postaviti teretanu. Ima opcija s jednom garažom. U svakom slučaju, bilo bi idealno otići na nešto manje temperature, recimo između New Yorka i Izmira – rekao je Ivan Ivančić.

Još je upitan nastup na Univerzijadi u Kini.

– Nećemo li ići na Univerzijadu, otići ćemo u Južnu Koreju, u Taegu, 15 dana ranije – zaključio je Ivančić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije